Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicFreePrizes

Jeamelinium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi oto, że gdy klikam Claim Here to omijam ankiety stroną XJZ Survey Remover, a potem gdy mi juz Generuje nagrode to po wygenerowaniu wyskakuje taki błąd:

Survey Bypass Detected!

Its seems you have not completed our surveys (Offers) on our website, you must complete two successfully in order to claim your prize.
Surveys (Offers) must be completed as this is how we keep our website free.
If no offers were displayed to you when claiming a prize please follow the instruction below:
1. Things such as having an ad-blocking browser plugin, disabled cookies, using a proxy or an overzealous anti-virus/anti-spyware program that blocks tracking cookies/pixels can also cause our surveys (Offers) not to load.
2. Please go back to our main page and click the green claim button and you should see our popup survey window.
3. Once an survey (Offer) has been completed our page will unlock and allow you access to carry on and you will see our thank you page and you will be contacted shortly with your prize information.
8x7l8o.png
Opublikowano

Wytłumacz mi, co to ma wspólnego z Minecraftem?

Przypuszczam, że nie możesz używać XJZ Survey Remover, wtedy zadziała.

surprise motherfucker

Opublikowano

Wytłumacz mi, co to ma wspólnego z Minecraftem?

Przypuszczam, że nie możesz używać XJZ Survey Remover, wtedy zadziała.

Z MC ma to, że można "zdobyć" GiftCode

cover.png?dl=0

Opublikowano

Brawo...ile masz lat? Proszę napisz mi. Ta strona to największy shit. Zarabiają na odwiedzinach ;)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...