kichell Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mój przyjaciel ma problem, gdyż jak gadamy na skype to mu szumi mikrofon a ma Logitech Microphone. Tylko co najdziwniejsze, jak się wyciszy to też mu szumi.. a ja się rozłączę to jest dobrze, u mnie nie ma żadnych szumów. Co poradzić? Bo doprowadza to do kurwicy :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chodzi o to że ty słyszysz jego szum czy jak ? Jeśli jest to nawet jak się wyciszy to pewnie coś namotane w opcjach skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichell Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chodzi o to że jak rozmawiamy byle gdzie nawet na tsie, to szumi mu mikrofon a jak wyciszy ten mikrofon to nadal mu szumi.. @edit Tak słysze jego szum, nie swój @down Szumi mu w systemie coś, bo jak przełącza z tyłu mikrofonu i się wycisza, nie na skypie to nadal mu szumi. @down 2 Umiesz czytać? Nie na skypie się wycisza tylko ma przełącznik z tyłu mikrofonu, jezu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 "szumi mu mikrofon" wyjaśnij o co Ci chodzi, bo rozumiem to w ten sposób że ty słyszysz szum nawet jak on się wyciszy. @EDIT To w takim razie tobie coś szumi, wyciszając się na skype automatycznie odcina wysyłanie dźwięku, nie ważne czy ma np. uszkodzoną kartę dźwiękową czy nie. @EDIT 2 pisz normalnie, skończ edytować. Niech spróbuje wyciszyć się w skype albo odpiąć mikrofon, jak dalej będzie szumieć to to nie jego wina tylko coś u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichell Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak się wycisza na skypie to wszystko dobrze, nie ma żadnych szumów, przecież mówie że to coś z systemem u niego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Trzeba było w ten sposób napisać w pierwszym poście, nie mogłem nic zrozumieć. Wybacz. Jak odłączy mikro w trakcie rozmowy to też szumi ? Jeśli tak to uszkodzone wyjście/karta dźwiękowa, jeśli nie to tylko kabel od mikrofonu lub sam mikrofon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichell Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Odłączył mikrofon w trakcie rozmowy i nic nie szumiało, da się jakoś zredukować te szumy w systemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nic nie zrobi. Albo ma głośny komputer albo uszkodzenie mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.