Skocz do zawartości

Mikrofon, system

kichell

Rekomendowane odpowiedzi

Mój przyjaciel ma problem, gdyż jak gadamy na skype to mu szumi mikrofon a ma Logitech Microphone.

Tylko co najdziwniejsze, jak się wyciszy to też mu szumi.. a ja się rozłączę to jest dobrze, u mnie nie ma żadnych szumów.

Co poradzić? Bo doprowadza to do kurwicy :c

Chodzi o to że jak rozmawiamy byle gdzie nawet na tsie, to szumi mu mikrofon a jak wyciszy ten mikrofon to nadal mu szumi..

@edit

Tak słysze jego szum, nie swój

@down

Szumi mu w systemie coś, bo jak przełącza z tyłu mikrofonu i się wycisza, nie na skypie to nadal mu szumi.

@down 2

Umiesz czytać? Nie na skypie się wycisza tylko ma przełącznik z tyłu mikrofonu, jezu.

"szumi mu mikrofon" wyjaśnij o co Ci chodzi, bo rozumiem to w ten sposób że ty słyszysz szum nawet jak on się wyciszy.

@EDIT To w takim razie tobie coś szumi, wyciszając się na skype automatycznie odcina wysyłanie dźwięku, nie ważne czy ma np. uszkodzoną kartę dźwiękową czy nie.

@EDIT 2 pisz normalnie, skończ edytować. Niech spróbuje wyciszyć się w skype albo odpiąć mikrofon, jak dalej będzie szumieć to to nie jego wina tylko coś u Ciebie.

Trzeba było w ten sposób napisać w pierwszym poście, nie mogłem nic zrozumieć. Wybacz.

Jak odłączy mikro w trakcie rozmowy to też szumi ? Jeśli tak to uszkodzone wyjście/karta dźwiękowa, jeśli nie to tylko kabel od mikrofonu lub sam mikrofon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Mikrofon, system   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...