Skocz do zawartości

metin 2 jako zarobek

sasadas123

Rekomendowane odpowiedzi

zeby zarabiac na metini2.pl trzeba miec naprawde dobrego dropa , najlepiej +90 ( robisz Dt sam - polepszasz itemy - sellasz za ZL ) , nowa mapa 90 , bossy,smok itp , wtedy bys cos wyciągal ale musialbys siedziec kika godzin przed metkiem ;d

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Kiedyś jak grało w metka dużo ludzi to bawiłem się w handel postaciami/itemami . Szukałem po allegro tanich postaci z dobrym eq i sprzedawałem drożej , kupowałem paczki itemów np. Paczka itemów 5b na Monastyr i sprzedawałem w grze za yang (i yang na allegro) lub na allegro za zł. W sezonie czyli od września do maja wyciągałem 1000-1200zł.

Teraz jest to już nieopłacalne, mało ludzi gra a co za tym idzie mniej chętnych do kupowania...

Powiem ci, że nie patrzyłem co inni piszą ale ja napisze sam.

100 zł. Nie przechodz do IS tylko allegro. Kupujemy albo equ albo yang!

I expimy moze jedynie byc jais pd z is-a ae nic więcej. Robić misje, 35 lv i metki. Potem na 35 dajeszz 2 skile G i potem juz zarabiasz na lepsze equ ze skilami G. Przechodzisz do 55 lv i zbierasz equ na swoj lv. Potem 75 lv i juz robisz w DT na metkach. I jestes dorobiony!

d2dp.png

Jedynie zarobić możesz gdy się tą grą pasjonujesz i poświęcasz jej czas tylko ze względu na przyjemności

Metin2 jako stanowisko pracy jest nie opłacalne gdyż jesteś z przedsiębiorczego punktu widzenia po prostu w plecy.

Wlicz to,że musisz zapłacić za prąd,który inwestujesz w tejże "pracy" i przez miesiąc gry nie będzie aż tak kolorowo bo to zawsze zależne jest od szczęścia co dropniesz i ile jest to warte.

Teraz przedmioty wraz z kontami zaczynają tanieć więc ja Ci polecam abyś tę metodę zarobku sobie odpuścił i ruszył się i poszukał dogodnej pracy gdzie zarobisz miesięcznie dużo duzo więcej :>

Najlepiej zagraj na monastyr s1 i zrób woja body doexp 10lvl i zrób eq +6+7+8+9 i znajdź gildie do oddawania expa i idź na metki 5,10 15 lvl i drop KU i selaj je i potem selaj tą kasę na allegro za złotówki.

post-996152-0-59563200-1376991664.png

https://www.facebook.com/csserwer.bandziory

http://www.mpcforum.pl/topic/1023799-zapowiedzi-serwera-bf2-cs-bandziory/

Polecam wbijac na dobrze zapowidajace sie nowe servery i dropic rzeczy pożądane przez graczy , jak np. trutka , na paru nowych servach zdażyło mi sie po paru dniach dropnąc trutke i ja sprzedac na allegro za 30-40zł . Kiedyś zarobek był duzo łatwiejszy , pamietam czasy jak postac 50 lvl z eq na pl mozna było z powodzeniem sprzedac za 100zł , a 80+ za 1000zł ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum metin 2 jako zarobek   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...