sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opłaca sięgrać w metin 2 i jakoś zarabiać na tym ?? chodzi mi jakies 100zł miesięcznie jak tak to na jakim servie kim i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragenus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie opłaca się, żeby zarabiać tyle to jednak trzeba po parę godzinek dziennie napieprzać Jeśli masz dużo czasu to rób :P Serwer ? Najlepiej Solar bo wiele graczy jak wraca to właśnie tam. A postać ? wielu już się "przejadł" wojownik i wp polecam daggera, bm, i szamanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDominikMT2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zeby zarabiac na metini2.pl trzeba miec naprawde dobrego dropa , najlepiej +90 ( robisz Dt sam - polepszasz itemy - sellasz za ZL ) , nowa mapa 90 , bossy,smok itp , wtedy bys cos wyciągal ale musialbys siedziec kika godzin przed metkiem ;d Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaTylkoChwile Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kiedyś jak grało w metka dużo ludzi to bawiłem się w handel postaciami/itemami . Szukałem po allegro tanich postaci z dobrym eq i sprzedawałem drożej , kupowałem paczki itemów np. Paczka itemów 5b na Monastyr i sprzedawałem w grze za yang (i yang na allegro) lub na allegro za zł. W sezonie czyli od września do maja wyciągałem 1000-1200zł. Teraz jest to już nieopłacalne, mało ludzi gra a co za tym idzie mniej chętnych do kupowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a ile warta srebrna branza +9 na Monolit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Da się zarobić,ale najlepiej na zaludnionym serwerze.Na przykład S26.Albo na privach,tutaj polecam Ravię. Można też zarabiać samym handlem,na allegro często można dorwać tanie itemy,gdy ktoś potrzebuje na szybko pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 co to S26 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Najlepiej na s26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 S26 to inaczej Serwer 26 polskiego metina,jego nazwa to Solar.Gra tam wielu ludzi,więc warto na nim zarabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a istnieje cos takiego że przyciąga do postaci potworki ?? i sobie tylko atakujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragenus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak, peleryna męstwa dostępna praktycznie tylko w IS na pl-u chyba za 2 questy się dostaję i z szkaty ucznia ale po 20 szt tylko 8S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 jak za 2 questy o co chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thens Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Powiem ci, że nie patrzyłem co inni piszą ale ja napisze sam. 100 zł. Nie przechodz do IS tylko allegro. Kupujemy albo equ albo yang! I expimy moze jedynie byc jais pd z is-a ae nic więcej. Robić misje, 35 lv i metki. Potem na 35 dajeszz 2 skile G i potem juz zarabiasz na lepsze equ ze skilami G. Przechodzisz do 55 lv i zbierasz equ na swoj lv. Potem 75 lv i juz robisz w DT na metkach. I jestes dorobiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Najlepiej zarobisz na fishbocie, serwer s1 Monastyr. Sprzedawaj małże, a yang na allegro i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapowaKaczka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 zacznij na s26 np ogarnij w tydzien ceny kupuje taniej sprzedaj drozej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterCio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zależy jakbyś grał ciągle i no-lajfił to byś wbił może 75 lvl i on jest juz warty sporo kaski : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Można na tym nieźle zarobić, ale zawsze jeśli chcesz mieć dobre konto to musisz kupić Yangi lub się męczyć sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCwaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kiedyś się dało zarobić ale teraz lepiej otworzyć własny serwer na jakieś MMO Dla przykładu podam że mój kolega ma serwer na Tibi i co miesiąc ma jakieś 1500 zł w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jedynie zarobić możesz gdy się tą grą pasjonujesz i poświęcasz jej czas tylko ze względu na przyjemności Metin2 jako stanowisko pracy jest nie opłacalne gdyż jesteś z przedsiębiorczego punktu widzenia po prostu w plecy. Wlicz to,że musisz zapłacić za prąd,który inwestujesz w tejże "pracy" i przez miesiąc gry nie będzie aż tak kolorowo bo to zawsze zależne jest od szczęścia co dropniesz i ile jest to warte. Teraz przedmioty wraz z kontami zaczynają tanieć więc ja Ci polecam abyś tę metodę zarobku sobie odpuścił i ruszył się i poszukał dogodnej pracy gdzie zarobisz miesięcznie dużo duzo więcej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GanerPL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opłaca się, najlepiej jest zarabiać na metin2.sg bo tam jest najlatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THCshottas Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Najlepiej zagraj na monastyr s1 i zrób woja body doexp 10lvl i zrób eq +6+7+8+9 i znajdź gildie do oddawania expa i idź na metki 5,10 15 lvl i drop KU i selaj je i potem selaj tą kasę na allegro za złotówki. https://www.facebook.com/csserwer.bandziory http://www.mpcforum.pl/topic/1023799-zapowiedzi-serwera-bf2-cs-bandziory/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn1987 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Polecam wbijac na dobrze zapowidajace sie nowe servery i dropic rzeczy pożądane przez graczy , jak np. trutka , na paru nowych servach zdażyło mi sie po paru dniach dropnąc trutke i ja sprzedac na allegro za 30-40zł . Kiedyś zarobek był duzo łatwiejszy , pamietam czasy jak postac 50 lvl z eq na pl mozna było z powodzeniem sprzedac za 100zł , a 80+ za 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Teraz nie opłaca się tego robić. Wszystko spadło w dół. Poodchodzili gracze. Nie ma kto kupować ;/ Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewozik Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Na pl jest zbyt mało graczy aby zarobić ,pozostają jedynie privy "te stabilne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THCshottas Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Teraz to tylko na pl mozna zarobic na eq do 20 lvl i bony wkładac do fms buty i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.