kenpachi71 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 czesc mam troszke pytan do was na temat tej gry - czy maksymalny lvl tutaj jest 40? - na stronie zauwazylem podgatunki klas czyli: Warrior>swordsman>mercenary. postacie magiczne i lucznik tez tak ma. wiec mam pytanie czy na poczatku gry wybieramy podgatunek warriora czy zdobywamy go w pozniejszej grze - istnieja polskie serwery gry? (jestem w etapie sciagania) - sa tutaj mounty? konie itp - item shop czyli gdzie go moge znalezc. na stronie nic takiego nie zauwazylem. moze w grze? i bardoz on pomaga w grze czy mozna bez niego grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGdybyTak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tutaj? na EU 40 możesz wybrać kierunek na 15lvl tak są na 40 w grze F11 bez IS dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenpachi71 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a w ile sie wbija ten 40lvl? opisz klasy warriora jesli mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGdybyTak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 no life/2/3h dziennie ? 7dni/nwm :PPP na wariorze się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenpachi71 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 to slabo jesli w 7 dni wbijasz max lvl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGdybyTak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 po co pytasz skoro znasz odp.? @top skopiuj do translatora i znasz odp na temat skilli http://dragonnest.gamepedia.com/Warrior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheaTOver Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Hah Jeśli lubisz się trochę pobawić i nie masz innego konta to 3-4 tyg.. Jeśli tylko szybko chcesz wbić lvl i posiadasz już itemki ( drugie konto ) to w 4-5 dni Zbieram like ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.