SFloder Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam. Wczoraj normalnie grałem w WarRocka i dziś po włączeniu wyskakuje mi Chapter2. Zrobiłem reinstal i normlanie grałem 1,5h. Teraz gdy znowu chcę włączyć znowu to mam. Usunąłem WarRocka, zainstalowałem na innym dysku i dalej to jest. Wiecie w czym problem? @edit SS: Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Sprawdź czy anty wirus i zapora systemu nie blokuja Ci jakiegoś pliku. Jak jest jakis plik w kwarantannie to go wyjmij i najlepiej wyłącz anty wira i zaporę Jak nie pomoże to cofnij patcha B ) Sposób z "cofnięciem patcha". Dzięki jego zastosowaniu pliki powrócą na swoje wcześniejsze miejsce. Cytat <!--[PATCH INFOMATION] Format = 0 Launcher = 17 Updater = 33 Client = 36 Sub = 4 Option = 0[/PATCH INFOMATION]//--> *x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... anastępnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1LUB Odnośnik do komentarza
SFloder Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wyłączyłem anty wirusa przy instalowaniu - WarRocka mam "usuniętego" od skanowania. Ten sposób na "cofnięcie patcha" nie działa, bo zrobiłem to od razu po tym jak to wyskoczyło :/ @edit Teraz robię kolejny reinstal. @edit 2 Zrobiłem tego reinstala i dalej Odnośnik do komentarza
SFloder Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Takie coś wyskakuje przy "cofnięciu patcha" @edit Sorry za PPP :/ Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wyłączyłem anty wirusa przy instalowaniu - WarRocka mam "usuniętego" od skanowania. Ten sposób na "cofnięcie patcha" nie działa, bo zrobiłem to od razu po tym jak to wyskoczyło :/ @edit Teraz robię kolejny reinstal. @edit 2 Zrobiłem tego reinstala i dalej wklej to do Swojego versio.cfg <!-- [PATCH INFOMATION] Format = 0 Launcher = 19 Updater = 35 Client = 75 Sub = 1 Option = 0 [/PATCH INFOMATION] //--> zapisz i uruchom launcher @edit Wklej moja zawartosc version.cfg i uruchom launcher jako administrator Odnośnik do komentarza
SFloder Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dalej tak jest. Nie wytrzymałem i napisałem do NX o tym :/ Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 hmmmm cos Ci musi blokować WarRock .... zrób tak odisntaluj WarRocka wyczyść kompa ccleanerem sprawdź czy na pewno masz anty wira i zaporę off wyłącz zbędne programy przed instalacja wr Zainstaluj ponownie Odnośnik do komentarza
SFloder Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zrobiłem tak jak napisałeś (WarRock instalował się z 20-30min) i dalej nic :/ Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wklej to do swojego wr>data ( tzn te 2 pliki ktore sa w środku item.bin i ten drugi ) scan https://www.virustot...sis/1376839852/ download http://www.speedysha...Nowy-folder.rar a jak nie działa to muszę to poważnie przemyśleć i pokombinować ;p Odnośnik do komentarza
SFloder Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dalej nic Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 heroiczna walka z Wr ... runda 2 recznie zaktualizuj HS x: / War Rock / data / HShield / Update / autoup (uruchom jako administrator) / Start Update Odnośnik do komentarza
i3turbo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jesli masz win 7 to przywroc windowsa do momentu kiedy bylo dobrze.. tutaj masz jak to sie robi: http://nufi.pl/jak-wlaczyc-przywracanieodzyskiwanie-systemu-windows-7/ PS. za nim zrobisz przywracanie systemu to zapisz sobie wszystkie wazne dokumenty ktore nie dawno robiles jaki stare dla pewnosci zeby ich nie stracic;) Odnośnik do komentarza
SFloder Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zrobiłem to przywracanie, zainstalowałem WarRocka i... działa. Dzięki wszystkim za pomoc - poleciały "lajki". Temat można lock Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.