Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal zmienia walute

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ nie chcę żeby paypal zmieniło mi automatycznie Dolarów na złotówki po przelewie ale nie wiem jak to zablokować by jak na moje konto zostaną przelane dolary to żeby dolarami zostały. Bo słyszałem że paypal zmienia automatycznie walutę podczas przelewu no ale mi to trochę nie na rękę

Cześć...

Opublikowano

Jeśli przelewasz w złotówkach, to na PayPala idzie w złotówkach. Jeśli płacisz w dolarach, to przy płatności PayPal sam przelicza daną kwotę i płacisz w złotkówkach, ale zmienionych na dolary.

Poza tym masz jeszcze coś takiego jak 'Konwerter Walut' i możesz sobie sam konwertować ale nie wiem po co ...

http://scr.hu/0rqu/hzc2q

he?

Opublikowano

jak to po co, na paypal możesz trzymać pieniądze w dowolnej walucie jaką obsługuje

zamiany walut zawsze są obciążone kosztami i na tym tracisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale chodzi o to że ja chce kupić coś i mogę to kupić za dolary a na moje konto wpłyną właśnie dolary!

A o ile się nie mylę to dolar jest nisko ceniony i będę stratny bo kurs dolara na zł w tej chwili wynosi ok 3 zł wiec nie wiem czy opłaca!

No chyba że się mylę to mnie poprawcie

Cześć...

Opublikowano

Ciężko się domyślić że jak masz dolary w nich zapłacisz, jak wpłyną złotówki będą dolary i złotówki.

mozesz kiedy chcesz zamieniać kasę i płacić dowolna walutą jaką masz na koncie

tylko wypłaty na konto bankowe z paypal realizowane są w złotówkach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

zawsze płacisz gdziekolwiek byś nie wymieniał, wymiana jest po kursie skupu a nie sprzedaży przecież. zwykle bankowe kursy są zawsze niższe od oficjalnych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...