TheReVeS Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zamówiłem ostatnio u nich pada w poniedziałek i mam pytanie czy w następny poniedziałek będę mógł odebrać go z punku odbioru tzn. czy w tydzień realizują zamówienia. Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ke? Punkt odbioru ? Cholera wie, kurierem być czekał max 2 dni robocze. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zależy jak pisało, tzn przy zakupie pisze w jakie dni przysyłają. P.S RMCF twierdzi że wspominanie o tej stronie to reklama ;_; (też chciałem zadać pytanie to się spytałem czy mogę). Odnośnik do komentarza
PigZombie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zamowiles? Jak tak to czemu nie, musisz pokazac jakis dowod przy odbiorze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.