Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Premium za kupony

MaroSLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dostałeś itemy to musisz zrobić rlg.

@up Nie wprowadzaj w błąd. Zrobisz rlg i już masz premke ;)

to Ty nie wprowadzaj ludzi w błąd jeśli zrobi reloga i nie dostanie premki to już nie dostanie premki ponieważ istnieje z tym eventem taki bug przez który wiele osób w tym ja nie dostają premki tylko same itemy..

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Było takich pytań pełno. Jest to błąd ze strony nexona.

Jeśli masz konto z czasów G1 to dostajesz tylko itemki z premium, natomiast jeśli masz konto założone za czasów nexona powinieneś dostać premium bez problemów ;]

@down

Nie tylko ty zostałeś poszkodowany przez ten bug miejmy nadzieje że nexon coś z tym szybko zrobi.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

To konto mam za czasów Nexona !

Myślałem że sb kupię coś a tutaj lipa, Konto mam kiedy już był NEXON ... mam same itemki !

Opublikowano

to Ty nie wprowadzaj ludzi w błąd jeśli zrobi reloga i nie dostanie premki to już nie dostanie premki ponieważ istnieje z tym eventem taki bug przez który wiele osób w tym ja nie dostają premki tylko same itemy..

Ja jakoś wymieniłem kupuny dostałem tylko itemki, dałem "exit", wybrałem jeszcze raz ten sam serwer i miałem premke.

Opublikowano

Kolega napisał, że jeżeli mam konto za czasów G1 to tylko itemki, jeżeli z Nexon to premium powinno być, problem w tym że konto jest za czasów NEXONA.

Opublikowano

Ja jakoś wymieniłem kupuny dostałem tylko itemki, dałem "exit", wybrałem jeszcze raz ten sam serwer i miałem premke.

Kolega

napisał, że jeżeli mam konto za czasów G1 to tylko itemki, jeżeli z

Nexon to premium powinno być, problem w tym że konto jest za czasów

NEXONA.

bo to właśnie jest taki bug ze jedni dostają premke a inni same itemki ;)

Opublikowano

Jeżeli relog nie pomaga możesz spróbować poczekać. Niektórzy dostali swoje premki ale np. dopiero po 4h.

Ewentualnie ticket ale on ci i tak nic nie da...

Dear Warrock Player,

We are aware of the issue you just explained and we are working on it, hopefully this bug will be fixed after one of the following maintenances.

Thanks for your patience,

Sincerely,

[WR] Rhea

War Rock Support

I na tym na razie koniec...

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

jest bug trzeba mieć szczęście żeby otrzymać premkę ja wymienialem kupony na premke 3 razy chcialem 2 razy ale bylem zmuszony zrobic to 3 razy poniewaz za drugim razem dostalem same itemki. Za pierwszym i trzecim razem dostalem premke pzdro.

Opublikowano

Ile razy możecie się chwalić co dostaliście na ile itd. na ten sam temat?

http://www.mpcforum.pl/topic/1006085-info-premium-za-kupony/

Tutaj przeczytaj, cały temat.

W skrócie:

• Jeśli dostałeś premium i itemki ciesz się.
  • Jeśli dostałeś itemki bez premium to premki nie dostaniesz.
  • Jeśli nie dostałeś nic, zró reloga, jak dostaniesz premium z itemkami to się ciesz, jeśli itemki to premki nie dostaniesz
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Up

Decydować o zamknięciu tematu może tylko moderator i autor.

Temat zamykam, gdyż eventu już nie ma.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...