Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pieprzenie.Pobierzcie zwykły client,a nie pierniczycie się z gównianą łątką.Poza tym kolega/koleżanka kilka postów wyżej napisał/a co macie zrobić w tym przypadku.

"Jeśli nie możecie się zalogować, a np. inne osoby mogą, wyłączcie komputer i włączcie na nowo, wyłączcie antywirusa (to przede wszystkim) oraz jeśli nie zadziała po tym (wyłączcie) tryb offline w internet explorer, jeszcze raz odświeżam to co napisałam"

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

@up..
to czytaj :D

Jeśli nie możecie się zalogować, a np. inne osoby mogą, wyłączcie komputer i włączcie na nowo, wyłączcie antywirusa (to przede wszystkim) oraz jeśli nie zadziała po tym (wyłączcie) tryb offline w internet explorer, jeszcze raz odświeżam to co napisałam :
@edit
na stronie pokazane, że serwer off, więc może atakowany został :P

czekam tylko pobranie i jazda ;P , logo juz dziala? , Moj nick to bd Kosakowski albo Kosa001 , bd szukal jakiejs ekipy

także zasysam, logowanie działa widać na stronie.

Opublikowano

mam tylko takie pytanie do co do startu serwera - wystartowal? i Czy moglby ktos wrzucic serverinfo do kamera albo podac ip itd zebym mogl zagac przed pobraniem clienta?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

jak ktos ma problem z teksturami to wystarczy w opcjach systemowych zmienic na GPU i zostosowac :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@up..

to czytaj :D

także zasysam, logowanie działa widać na stronie.

U mnie na stronie jakoś jest 1376843399-U993533.png

To ja nie wiem xD

A u was pisze Online ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...