Nutka19993 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam jak dokładnie dojść do Moraski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn.♥ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Aby wejść do Mondshine musisz zrobić questy, które są od 130lvla (chyba). Jak je zrobisz, to u Eteal masz teleport tam albo w Srayana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka19993 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Aby wejść do Mondshine musisz zrobić questy, które są od 130lvla (chyba). Jak je zrobisz, to u Eteal masz teleport tam albo w Srayana;) jakie te questy ? bo mam 143 lvl i stoje Ps . i gdzie znajdę najrat ? pod jaka nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdHeart Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nariat inaczej vladimir , tez trzeba na 110 wziasc questa ktory pojawi ci sie podobnie np jak smocze jajo znajdziesz albo cos , robisz questy i powniej w lewym gornym rogu mapy merak jest teleporter , to przez niego wchodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka19993 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Potężny stwór NPC przydzielający zadanie NPC odbierający zadanie Poziom wymagany Przedmioty questowe Dowódca straży Dowódca straży 130-160 róg przywołania Croysa Pozostało niewiele czasu. Według Sir Williama głęboko w kopalni znajduje się potężny stwór. Podobno pojawi się on wtedy, gdy usłyszy dźwięk rogu. Weź ten róg i użyj go w kopalni. Musisz zgładzić tego stwora zanim sprawi on, że William sam przemieni się w złego ducha! Pośpiesz się! Użyj rogu, aby przywołać Croysa. Powróciłeś! Podczas Twojej nieobecności zdobyłem nowe informacje. Muszę dowiedzieć się, co znajduje się w tym pudełku. Wynagrodzenie: 4.723.235.020 exp, 30 PU, jasne rękawice poziomu 145/zimne rękawice srebra Zadanie jednorazowe. Zadanie "Na ratunek!" musi być ukończone. A z tym gdzie mam isc >\ Ps . jak brałem niektóre zadania zakoncz to można u jakiegoś npc te questy przywrócić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka19993 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn.♥ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pierwszy boss - Cyros - jest w Kryształowej Drugi boss - Ortagenes ?? (nie pamiętam nazwy) - w Grocie, w Merac Trzeci i czwarty jest w Leśnej, w Egeha. A Questy robisz tak: odbierasz questa, który pojawia ci się po prawej stronie, lecisz do Dowódcy straży w Juno. Oddajesz-odbierasz, lecisz do kryształowej, oddajesz-odbierasz, wracasz do dowódcy, oddajesz-odbierasz. Teraz lecisz do kryształowej i zabijasz bossa. Oddajesz u dowódcy, odbierasz-oddajesz aż do skutku. Lecisz do Merac, do Mineriam czy jak jej tam, oddajesz-odbierasz też do skutku, aż się skończą. Lecisz do Groty i zabijasz bossa. Wracasz do Merac do Mineriam oddajesz-odbierasz aż się skończą. Teraz lecisz do Egeha, do tego buca na środku, oddajesz-odbierasz do skutku, lecisz do Leśnej zabić 1 bossa (tego z mieczami), wracasz do miasta oddajesz-odbierasz. Teraz ostatni boss, też w Leśnej, zabijasz go i wracasz do miasta, odbierasz-oddajesz znowu do skutku. Questy skończone, teraz możesz wejść do Mooraski i oddać ostatniego questa :> Mam nadzieję, że coś z tego zrozumiesz i że pomogłam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka19993 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 pomogleś Ps . jak brałem niektóre zadania tzn anulowalem je , to można u jakiegoś npc te questy przywrócić ? i darmowy cash dostaje się dziś o 0 :00 ? czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn.♥ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 jak adminowi się zachce dać ;-) on ma inna strefę czasową ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nutka19993 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 jak adminowi się zachce dać ;-) on ma inna strefę czasową ;-) 5 k czy 10 ? ale to do poniedzialku do konca all konta bd miali cash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn.♥ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ostatnio bylo 5k wiec nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.