Skocz do zawartości

[Pytanie] PoverSlave

Nutka19993

Rekomendowane odpowiedzi

Potężny stwór NPC przydzielający zadanie NPC odbierający zadanie Poziom wymagany Przedmioty questowe Dowódca straży Dowódca straży 130-160 róg przywołania Croysa Pozostało niewiele czasu. Według Sir Williama głęboko w kopalni znajduje się potężny stwór. Podobno pojawi się on wtedy, gdy usłyszy dźwięk rogu. Weź ten róg i użyj go w kopalni. Musisz zgładzić tego stwora zanim sprawi on, że William sam przemieni się w złego ducha! Pośpiesz się! Użyj rogu, aby przywołać Croysa. Powróciłeś! Podczas Twojej nieobecności zdobyłem nowe informacje. Muszę dowiedzieć się, co znajduje się w tym pudełku. Wynagrodzenie: 4.723.235.020 exp, 30 PU, jasne rękawice poziomu 145/zimne rękawice srebra

Zadanie jednorazowe. Zadanie "Na ratunek!" musi być ukończone.

A z tym gdzie mam isc >\

Ps . jak brałem niektóre zadania zakoncz to można u jakiegoś npc te questy przywrócić ?

Pierwszy boss - Cyros - jest w Kryształowej

Drugi boss - Ortagenes ?? (nie pamiętam nazwy) - w Grocie, w Merac

Trzeci i czwarty jest w Leśnej, w Egeha.

A Questy robisz tak: odbierasz questa, który pojawia ci się po prawej stronie, lecisz do Dowódcy straży w Juno. Oddajesz-odbierasz, lecisz do kryształowej, oddajesz-odbierasz, wracasz do dowódcy, oddajesz-odbierasz. Teraz lecisz do kryształowej i zabijasz bossa. Oddajesz u dowódcy, odbierasz-oddajesz aż do skutku. Lecisz do Merac, do Mineriam czy jak jej tam, oddajesz-odbierasz też do skutku, aż się skończą. Lecisz do Groty i zabijasz bossa. Wracasz do Merac do Mineriam oddajesz-odbierasz aż się skończą. Teraz lecisz do Egeha, do tego buca na środku, oddajesz-odbierasz do skutku, lecisz do Leśnej zabić 1 bossa (tego z mieczami), wracasz do miasta oddajesz-odbierasz. Teraz ostatni boss, też w Leśnej, zabijasz go i wracasz do miasta, odbierasz-oddajesz znowu do skutku. Questy skończone, teraz możesz wejść do Mooraski i oddać ostatniego questa :>

Mam nadzieję, że coś z tego zrozumiesz i że pomogłam;)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] PoverSlave   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...