Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Root,Locale,UIScript Fallance.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potężne te zabezpieczenia, chyba je u nich kupie :OO

A tak poważnie... Widać od razu, że ten team stawiał na "epvp rządzi" i gotowca każdej rzeczy jaka jest na serwerze tam znajdziecie :D

Sama strona z runami i tak się lipnie prezentuje, ja i pewna osoba pracuje nad lepsza, kolega wróci to przejrzy tego dl-a i zobaczy, czy jest tam coś godnego uwagi.

Sprawdzanie md5 niezłe musieli mieć, od kiedy md5 jest wykorzystywany do kryptowania plików, które muszą nieustanie być aktywne 0.o

Ładne bajeczki tam cisną, a sam serwer jest słaby z tego co widziałem.

linki poza mpc

Opublikowano

Wpisz sobie w google Fallance.pl

To, że się jarasz jakimś syfem nie oznacza, że ktoś inny też będzie.

Przeglądając te skrypty znalazłem sklejke z epvp - myślę, że każdy jest w stanie takie coś zrobić.

Opublikowano

Co to za problem wypakować? Jak oni zabezpieczyli binke moleboxem to wiesz. Wystarczyło wypakować biniacza i lzo wyciągnąć.

Reszta to dziecinada.

Opublikowano

Pewnie jest na etapie -10%.

Tak widzę że ty jesteś aktualnie na 10% etapie toku myślenia. Napisałem żeby upnął to etc? Idioto czytać cię w szkole nie nauczyli?

Stwierdzam że jesteś chory umysłowo czytając twoje posty.

Opublikowano

Tak widzę że ty jesteś aktualnie na 10% etapie toku myślenia. Napisałem żeby upnął to etc? Idioto czytać cię w szkole nie nauczyli?

Stwierdzam że jesteś chory umysłowo czytając twoje posty.

Stwierdzać sobie możesz czy masz krostę na twarzy.

Nie rozumiesz moich postów bo są na zbyt wysokim poziomie napisane.

@Topic: Ciekawy jestem kiedy ktoś stawi opór Cisowiance w zabezpieczeniach. ;)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Stwierdzać sobie możesz czy masz krostę na twarzy.

Nie rozumiesz moich postów bo są na zbyt wysokim poziomie napisane.

@Topic: Ciekawy jestem kiedy ktoś stawi opór Cisowiance w zabezpieczeniach. ;)

Tyś pusty jak twoje posty. No Moleboxem staniesz co najwyżej na swoim gównie w nocniku w który jeszcze robisz :)

Cwaniakuj Cwaniakuj a Klienta Algoria.pl Jeszcze nikt nie wypakował ;) Więc ten twój sisioWianka ma twój iloraz inta.

Opublikowano

Tyś pusty jak twoje posty. No Moleboxem staniesz co najwyżej na swoim gównie w nocniku w który jeszcze robisz :)

Cwaniakuj Cwaniakuj a Klienta Algoria.pl Jeszcze nikt nie wypakował ;) Więc ten twój sisioWianka ma twój iloraz inta.

Clienr Algorii został wypakowany 10 min po udostępnieniu przez 2 osoby więc o czym Ty bredzisz?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Clienr Algorii został wypakowany 10 min po udostępnieniu przez 2 osoby więc o czym Ty bredzisz?

No tak i ty to wiesz hahhaha

Dawaj, udowodnij bo pierdolić to ja też potrafię.

Aha i po wypakowaniu nie sprzedał moda do algorii ???hahahahhahah ty pustaku.

1 osoba dawała 100zł za moda do algorii jakoś te twoje 2 osoby nic nie udostepniły... Ale co tam ty to wiesz że ktoś wypakował hahhahah

Opublikowano

Mistrzu twoja algoria:

18 Graczy online

A i co wrzuciłem ci to ETC i jak tam idzie ci rozpakowywanie?

Co ma ilość online do klienta? Na poczatku było 1.5k graczy tylko postawili dla is`a więc wiesz.........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...