pietrastsw1906 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam z racji tego ze polski serwer ma juz ponad rok czasu tak.. ja gralem na samym poczatku ale za duzo bylo tych eventow i przecen z "item shop" i tu rodzi sie moje pytanie bo mam chec wrocic sobie do tej gry czy znacie jakis dobry zagraniczny prywatny server albo polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie ma żadnego prywatnego serwera Elsword. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaman Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Z resztą... Ta gra raczej jest za łatwa na tworzenie prywatnego serwera. Narazie nie ma takiej potrzeby moim zdaniem. 누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어 I WANNA BE ME ME ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breejg Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @Up W sumie KOG udostępił wszystkie pliki. Głosy, npc, miasta itp. Więc tylko trzeba jakby postawić serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yabuza12 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Są prywatne serwery Koeańskie Polskich i Angielskich niestety nie ma nikomu nie chce się postawić i tłumaczyć plików ;P [center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breejg Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @Up A skąd wiesz że są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yabuza12 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Widziałem kiedyś filmik na yt [center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgroSS Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @UP skoro nie ma Anglojęzycznych prywatnych serwerów to raczej też nie ma Japońskich bo na pewno ktoś by to zaciągną od nich, przetłumaczył, zareklamował i postawił bo bardzoo dużo osób pograło by w starego Elsworda. A zyski z IS'u miał by na pewno ogromne ze względu na ilość graczy. \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marras Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o prywatny serwer, to takowego do Elsworda nie ma i najprawdopodobniej nie będzie, ale z tego co wiem, a i z tego co ugrałem na chińskim serwerze, jest tam większy exp i ogólnie jest wszystko do przodu niż na Polskim, ale największym minusem jest język. Nie wiem, czy teraz Polacy mogą grać, ale kiedyś - a i owszem, można było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breejg Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Najbardziej i najwyżej jest Elsword KR. Jest najbardziej rozbudowany itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misteriol2 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Łap wyszedl o ile sie nie myle max 2tyg temu lecz nie jestem pewny narazie jest w fazie naprawy jednego buga ktory przy robieniu misji cofa nie raz 1-2lvle . Serwer jest po angielsku sa hype skille itp ignition na start i rózne takie exp jest zwiekszony o 300-400% wszystkiego dowiesz sie na forum klikajac FAQ . oto link : elsword.to Dodam jest to pierwszy prywatny serwer ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 @Misteriol2 Zobacz sobie datę tematu. Temat z tym prywatnym serwerem już powstał: http://www.mpcforum.pl/topic/1220696-prywatny-serwer-voidels/ Temat jest wyczerpany, a więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.