Skocz do zawartości

Prywatny server elsword

pietrastsw1906

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z racji tego ze polski serwer ma juz ponad rok czasu

tak.. ja gralem na samym poczatku ale za duzo bylo tych eventow i przecen z "item shop"

i tu rodzi sie moje pytanie bo mam chec wrocic sobie do tej gry czy znacie jakis dobry zagraniczny prywatny server albo polski ?

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

@UP skoro nie ma Anglojęzycznych prywatnych serwerów to raczej też nie ma Japońskich bo na pewno ktoś by to zaciągną od nich, przetłumaczył, zareklamował i postawił bo bardzoo dużo osób pograło by w starego Elsworda. A zyski z IS'u miał by na pewno ogromne ze względu na ilość graczy.

\

Jeśli chodzi o prywatny serwer, to takowego do Elsworda nie ma i najprawdopodobniej nie będzie, ale z tego co wiem, a i z tego co ugrałem na chińskim serwerze, jest tam większy exp i ogólnie jest wszystko do przodu niż na Polskim, ale największym minusem jest język. Nie wiem, czy teraz Polacy mogą grać, ale kiedyś - a i owszem, można było.

75217085885568519449.png

• 9 miesięcy temu...

Łap wyszedl o ile sie nie myle max 2tyg temu lecz nie jestem pewny narazie jest w fazie naprawy jednego buga ktory przy robieniu misji cofa nie raz 1-2lvle . Serwer jest po angielsku sa hype skille itp ignition na start i rózne takie exp jest zwiekszony o 300-400% wszystkiego dowiesz sie na forum klikajac FAQ . oto link : elsword.to

Dodam jest to pierwszy prywatny serwer !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Prywatny server elsword   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...