Skocz do zawartości

[Pytanie]Jaka klasa na Ravi.eu

Xxbos99xx

Najłatwiejsz klasa na Ravie.eu  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jak? klas? na Ravi.eu Gra si? naj?atwiej

• Wojo Body
      0
    • Wojo Mental
      0
    • Sura WP
      1
    • Sura BM
      0
    • Szaman Smok
      0
    • Szaman Heller
      0
    • Ninja Archer
      0
    • Ninja Dagger
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi również o to ,żeby grać od Zera

Bo wiesz wbić 86 to nie banał :P

Ale to nawet dobrze sie sklada, bo na Wpku nie musisz miec super eq zeby ubijac praktycznie kazdego metka ;] , skille powoli powbijasz, eq zrobisz i wkoncu wbijesz 86 ( a wierz mi ze jak wbijesz np daggera 86lvl , to sie zalamiesz to na wyzynie nie ogarniesz) ; p

w 100% polecam Ci gre WP;)

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Ale to nawet dobrze sie sklada, bo na Wpku nie musisz miec super eq zeby ubijac praktycznie kazdego metka ;] , skille powoli powbijasz, eq zrobisz i wkoncu wbijesz 86 ( a wierz mi ze jak wbijesz np daggera 86lvl , to sie zalamiesz to na wyzynie nie ogarniesz) ; p

w 100% polecam Ci gre WP;)

A takie pytanie jak mam zdobyć pelerynki na małym lvl bo pelerynki po 5kk a takiej kasy 1 2 nie zarobie przecież

I to jakieś sposoby ,żeby zarobić też na małym lvl

Ja ci polecam woj body. Postać nie potrzebuje dobrego eq bo dmg zawdzięcza dla aury miecza oraz atak speed i szybkosc ruchu dla berka. Możesz mieć broń +0 i to nic strasznego ale na bodym musisz mieć dużo defa. Oraz woj body w pvp dopiero wymiata na 70+ z słabym eq. z pro eq to 50+

@up metki w m2 i dropienie broni na 30 lvl na bestach i na piekielnych potem od 50 metki na sohan i od 70 metki w piekle i od 80 metki w red lesie

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Jaka klasa na Ravi.eu   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...