f3sz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kupiłem z allegro używaną konsolę ps2, sprzedawca zapewniał mnie że konsola działa bardzo dobrze. Po wypakowaniu podłączyłem ją do telewizora i nie działa ... mam do wyboru cd i tą karte wybieram cd i pokaże się czarny obraz przez chwile, potem napis PlayStation 2, czasami w ogóle do tego nie dojdzie tylko wyrzuci mnie do wyboru miedzy cd a tą kartą. Co może być zepsute ? i jakie mniej więcej koszt naprawy ? Odnośnik do komentarza
f3sz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza
Solymr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jaką płytę wsadzałeś? Orginalną,czy piracką? Odnośnik do komentarza
f3sz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jaką płytę wsadzałeś? Orginalną,czy piracką? Oczywiście że oryginalną . Odnośnik do komentarza
f3sz Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jeśli sytuacja występuje przy wszystkich krążkach to masz uwalony laser. Odnośnik do komentarza
goes173 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Sprawdź czy płyta nie jest porysowana/brudna. Jeśli płyta jest łądna a żadna gra nie działa to znaczy że laser do wymiany ;( Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
f3sz Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 KIlka już płyt sprawdzałem. I cały czas tak samo, no dobra. Dzieki. A i jeszcze jedno pytanie, jaka cena lasera do ps2 ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.