Konto1999 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy warto kupić Riba +9 sr 6 6 witalnosc zwierzeta 10%. Kosztuje 15.555.55 kk i nwm czy kupic. Mam 36 lvl S16 FSt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy warto kupić Riba +9 sr 6 6 witalnosc zwierzeta 10%. Kosztuje 15.555.55 kk i nwm czy kupic. Mam 36 lvl S16 FSt! Nie opłaca się kolego, takiego riba kupisz taniej i lepsze śr. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podaj jakie ma kd.Warto go kupić jedynie po to,aby zmieniać w nim bony.Ze skrzyni ucznia dostaje się na 20lv 3x Mix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDominikMT2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tak jak kolega UP napisal , zwroc uwage na KD jezeli są dobre , to kup go i mieszaj srednie ze zmianek ucznia na 20 lvlu Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto1999 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Spalone ma kd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak zauważyłeś nie ma KD Moim zdaniem nie opłaca się można kupić taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDominikMT2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ojj ziomek , nie inwestuj w fmsa ze spalonymi KD . Najlepiej uzbieraj wiecej kasiorki i znajdz fmsa z kd moba+4 + kryta+4 ( najlepiej do Mixa) potem pozmieniasz Sr i kosisz w metiny 25-35 lvl ( na 35 lvl ) po 1-2 k z hita ;P Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto1999 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ja mam juz fmsa 23 sr +9 2kd +3 6 siła i 6 niumarli a ja sie pytam o riba nie fmsa UP.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDominikMT2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 moja pomylka , ale jezeli chodzi o riba to tym bardziej musisz miec KD ;P Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMarcinMarek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie kupuj. ' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie, Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie. Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nakou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 rib bez kd to śmiec nie kupuj lepiej nazbieraz wiecej kasy i kup lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie opłaca sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.