TheHetmon Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam. Mam problem z rozdzielczością w minecrafcie, otóż mam monitor 1920x1080 i kiedy chce pomniejszyć np. do 720p ( przy nagrywaniu ) to czcionka, jak i reszta staje się nie wyraźnia, zmianiałem Gui scale, ale to nie pomaga bo w każdym przypadku wszystko jest niewyraźne. Wygląda to tak, o to filmik Wiecie jak to naprawić? ;/ Pozdrawiam Hetmon A i jakby co, nie mam auto clickera, to tripple click w myszce, kto wie jak działa ten będzie wiedział dlaczego ciągle nawalam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dla mnie wszystko jest wyraźne, Nie rozumiem twojego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dla mnie również jest wyraźnie. Ale jeżeli upierasz się na swoim, to zaktualizuj sterowniki od karty graficznej. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.