Skocz do zawartości

WSZYSTKIE SERWERY GOCRAFT.PL | REKRUTACJA OTWARTA | STAWIAMY NA JAKOŚC | SERWERY DEDYKOWANE | 24/7 | BRAK LAGÓW | POSIADAMY PONAD 4 SERWERY |

Gość Tanamiso

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png

_-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-_

Zapowiedz serwera minecraft "Prawdziwe Życie"

Na naszym serwerze będzie znajdować się Miasta !

Każdy gracz może zostać nawet Burmistrzem czy Politykiem.

Posiadamy statustu Graczy:

- Prezydent

- Generał

- Polityk

- Premier

- Policja

- Burmistrz

- Sołtys

- Mieszkaniec

- Kobieta

_-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-__-{}-_

Zapowiedz serwera minecraft "Skyblock"

Masz swoje nie powtarzalne wsypy !

Każdy gracz może zostać nawe.

- Właściciel

- Admin

- Moderator

- SuperVIP

- VIP

- Youtuber

- Gracz

Zapowiedz serwera minecraft "Survival + Frakcje"

Graj ze znajomymi tylko u nas nie spotkasz lagów.

- Właściciel

- Admin

- Moderator

- SuperVIP

- VIP

- Youtuber

- Gracz

Zapowiedz serwera minecraft "SurvivalGAMES"

Graj ze znajomymi tylko u nas nie spotkasz lagów.

- Właściciel

- Admin

- Moderator

- SuperVIP

- VIP

- Youtuber

- Gracz

Opis naszych SERWERÓW:

Serwer posiada procesor:

Intel Xeon E3 1245v2

32 GB RAM

Łącze: 200 Mb/s

Serwer opłacony na 3Miesiące

Nasze Serwery:

S1.GOCRAFT.PL - SKYBLOCK - 200 SLOTÓW - 32GB RAM (OTWARTE)

S2.GOCRAFT.PL - SURVIVAL GAMES - 100 SLOTÓW - 32GB RAM (START W TYM TYGODNIU)

S3.GOCRAFT.PL - SURVIVAL + FRAKCJE - 100 SLOTÓW - 32GB RAM (START W TYM TYGODNIU)

S4.GOCRAFT.PL - PRAWDZIWE ŻYCIE - 300 SLOTÓW - 32GB RAM (START W TYM TYGODNIU)

S5.GOCRAFT.PL - MINIGRY - 2500 SLOTÓW - 750 GB RAM (BUDOWA)

AUTORSKI SKLEPSMS.

RANGI DAWANE W CIĄGU 1SEKUNDY.

To jest nasza publikacja wszystkich serwerów GOCRAFT.PL |

JEST TO OSTATECZNA PUBLIKACJA NAPISANA PRZEZ TANAMISO !

Brzydki spawn zwyczajny z desek

Jeżeli masz Vipa masz wszystko

Brzydki wygląd rang

Brzydki wygląd kolorow

Nie polecam serwera na pierwszy rzut oka wygląda jak serwer dzieciaka któremu dala mama kasę na serwer (na pewno serwer padnie po miesiącu)

Dzięki za refresha NewEgypt

Zgłoszenie za spam :<

(Mówiłem ze zgłoszę!)

To nie jest pojedynczy serwer,tylko siec serwerow.a teraz odpowiem na twoje tak zwane wady:

1.Po co lepszy spawn? To jest skyblock szkoda czasu i tak wiekszosc czasu spedzicie na wyspach.

2.A co ma takiego mocnego VIP?

3.Rangi nie musza byc ladne,wystarczy aby byly widoczne.

4.Jak kolory moga brzydko wygladac?

5.Taa jednego serwera,to bedzie siec za pare dni

A teraz cos ode mnie.Ty nigdy bys takiego serwera nie zrobil.Zrob lepszy serwer i podaj IP na PW.Jeszcze cos?Czy moze tez dostane raporta za spam?

Aaa i zanim cos napiszesz pomysl.Bo twoj post jest na poziomie 12 latka ktory dostal kare na kompa:(

mca.png

Nie polecam serwera.... Piszę z pięć razy, żeby mnie nie tepać, a to i tak tepneli..... Mam wolny net i to mi tak zlagowało, że musiałem czekać 3 minuty by grać dalej...... NIE POLECAM

latek11 mogłeś już wcześniej nie grac jak ja napisałem :)

Weszedłem na serwa mówiłem ze serwer do dupy itp :P a administracja nic mi nie zrobiła tak ogarnięta administracja, na pewno.

Własnie sprawdziłem i serwer ma 65 slotów nie 200.. mówiłem ze serwer dzieciaka jakiegoś.. (Już tu nie będę pisać :< )

Więc tak twoja wypowiedz NewEgypt. Jest dla mnie bezsensowna i report za obraze. Ponieważ serwer dostaje nową maszynę. Pisz do mnie na pw. I daj skype to zobaczymy!.

A zaraz dostaniesz ss:

attachicon.gifchat mc.png

Więc masz report

Za co raport ? xD za to nic mi nie zrobia to moga tobie bo dales zdjecie z przeklestwami..

Jestem xBlaze03 Były Mod s1.GoCraft.pl. Serwera nie polecam Administracja nie ogarnia każdy ma wyjebane. Właściciel spolszczając plugin blokuje każdą komende a czasem nawet zabija graczy. Serwer SkyBlock nie ma 200 slotów tylko 60 i nie 32GB Ram tylko 4Gb.Na serwerze graczy jest max 15 a reszta to Boty po co? Tylko po to aby gracz zobaczył że dużo ludu i wbił.

Moim zdaniem, serwer psuje całą esencję skyblocka. W skyblocku chodzi o rozbudowywanie wyspy. Co możesz zrobić tutaj, kiedy masz od cholery drewna, rozbudowaną wyspę, generator cobbla itp? Można się co najwyżej wysrać do jeziorka na środku wyspy, bo poza tym nie ma tam nic do roboty. Administracja nie ogarnia graczy. Bana dostałem za "obrazę". Pisałem na swojej wyspie tabliczki obrażające adminów, ale to była moja wyspa, i mogłem sobie pisać co chciałem. Chat to nie był, więc bana moim zdaniem dostałem niesłusznie.

@ref

Więc tak:

Rannathur

Sprawa jest taka obraziłeś admina od kur**/

Więc dostałeś bana, zanim cię zbanowaliśmy pisałeś superserwer.

A teraz nagła zmiana...

To że ja potrafie osiągnąć coś więcej niż jeden serwer to nie znaczy że każdy 10 - 14 latek może to zniszczyć po przez głupie odpowiedzi typu:

Najgorszy serwer, gracze powinni sami wejść i ocenić czy jest taki i owaki.

Każdy ma swój gust, a o tym się nie dyskutuje !

-------------------------

latek11 masz dowody że są te boty na serwerze ? jeżeli tak daj ss

No właśnie. Na serwerze gra po 10-15 graczy, a reszta to boty. Na co one komu? Są po to, bo nie umiecie się pogodzić, że mało graczy gra? Bez sens....

EDIT:

Sami pisaliście.... Nie dam ss, bo nie mam zamiaru na taki serwer wchodzić nawet. Administracja nie słucha graczy, robi wszystko żeby im uprzykrzyć grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum WSZYSTKIE SERWERY GOCRAFT.PL | REKRUTACJA OTWARTA | STAWIAMY NA JAKOŚC | SERWERY DEDYKOWANE | 24/7 | BRAK LAGÓW | POSIADAMY PONAD 4 SERWERY |   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...