sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam jak odpalam metina wyskakuje mi że sytem nie może coś tam odczytać grafiki 3D lub cośtakiego i mnie wywala co mam zrobić ??? mam Windows XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy masz aktualne sterowniki do karty graficznej? Jeśli nie,to zaktualizuj je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dobra wbiłem tam w mój komputer sprzęt menadżer i tam trzeba trzeba znaleźć karta graficzna a ja tego nie mam ??? co mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDominikMT2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 masz napewno zle sterowniki kary graficznej zmien je i bedzie dzialac normalnie ..:> Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasadas123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ale jak to zrobićććć ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDominikMT2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 znajdz w necie , sterowniki do twojej karty graficznej , zainstaluj je i smigaj w metina ;] Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.