Skocz do zawartości

[Problem]Problem z sponsorpay, oferty telefoniczne z innych krajów?

rawison

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie czy jest możliwe to aby przy zmianie ip pojawiały się oferty telefoniczne np z USA i mógłbym je bez problemu wykonać? aha i jeszcze jedno robiłem na moim głównym koncie ankiety telefoniczne potem gdy zrobiłem wszystkie zmieniłem kartę sim i chciałem wykonać znowu te same rekalmy na moim koncie lecz z innego numeru po 1 dniu nic nie doszło więc zrobiłem 2 konto i tam zrobiłem reklamy z tej drugiej karty sim lecz też nic nie doszło. O co chodzi. Poza tym niektóre reklamy z pierwszego konta wykonałem prawidłowo a ND i tak nie dostałem napisałem więc do supportu lecz przyszła mi jakaś wiadomość po angielsku że mam im wysłać dowód np mail potwierdzający uczestnictwo po wypełnieniu ankiety tylko problem w tym że na tych ankietach nie musiałem podawać maila. Jaki dowód mogę im wysłać aby dali mi moje ND?

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam !

sygnaturacx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]Problem z sponsorpay, oferty telefoniczne z innych krajów?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...