rawison Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak w temacie czy jest możliwe to aby przy zmianie ip pojawiały się oferty telefoniczne np z USA i mógłbym je bez problemu wykonać? aha i jeszcze jedno robiłem na moim głównym koncie ankiety telefoniczne potem gdy zrobiłem wszystkie zmieniłem kartę sim i chciałem wykonać znowu te same rekalmy na moim koncie lecz z innego numeru po 1 dniu nic nie doszło więc zrobiłem 2 konto i tam zrobiłem reklamy z tej drugiej karty sim lecz też nic nie doszło. O co chodzi. Poza tym niektóre reklamy z pierwszego konta wykonałem prawidłowo a ND i tak nie dostałem napisałem więc do supportu lecz przyszła mi jakaś wiadomość po angielsku że mam im wysłać dowód np mail potwierdzający uczestnictwo po wypełnieniu ankiety tylko problem w tym że na tych ankietach nie musiałem podawać maila. Jaki dowód mogę im wysłać aby dali mi moje ND? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcheR. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Może numery telefonów? Co do zmiany IP- pojawią się oferty, ale musisz zrobić je na innym koncie, bo mogą cię zbanować :p. Brawls of viewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawison Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tylko że jak próbowałem przy zmianie ip wyszukać jakiś telefonicznych ofert to pisało że nie ma żadnych. Były tylko na uzupełnianie danych a zazwyczaj jak to robiłem to i tak mi ND nie dawali dlatego wole telefoniczne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Daj im treść SMS'a z kodem pin wysłanym przez serwis. Poza tym nie każda oferta działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.