Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam Takie Pytanie... ;p

Na Początku ni było problemu puki nie pk'nołem gościa dostałem RS(red Skull'a) I Mam Pacc(Nieaktywowany jeszcze Aktywuje w Ferię

No i Tak Na Którą Postać wbić pacc'a

1.Pall 22lv

Skile 54/36 i RS(Skończy się W Ferie) i zostanie 22lv

2.Knight 12 lv

skile 40/40 (Tu Bedzie około25-30 lv na ferię)

Opublikowano

na twoim miejscu wybrał bym profesje którą kocham ;) i potrafię bocic xD

a ogólnie wbij na facc 40 lvl i dobre skille i aktywuj pacc-a, tak to się nie opłaca za bardzo...

Opublikowano

No ja Lubie Palem Grać ale Knight Lepszy Na Bota ;d więc nie wiem w końcu ;d

Opublikowano

ja uwazam ze pal lepszy na bota, tylko trzeba umiec/ miec bardzo dobre scripty, najlepiej 100% afk ;)

Opublikowano

Siema.

Mam Takie Pytanie... ;p

Na Początku ni było problemu puki nie pk'nołem gościa dostałem RS(red Skull'a) I Mam Pacc(Nieaktywowany jeszcze Aktywuje w Ferię

No i Tak Na Którą Postać wbić pacc'a

1.Pall 22lv

Skile 54/36 i RS(Skończy się W Ferie) i zostanie 22lv

2.Knight 12 lv

skile 40/40 (Tu Bedzie około25-30 lv na ferię)

Zrób nowego palla wbij skile 55 z spirkami bardzo szybko na kims wbijesz , potem kup sobie bp kamieni i wyskilujesz do 70-74. Drugim bp do 80 kup blessy aktywuj pacc i masz zajebisty exp na paccu. Niema sensu czekać aż zniknie rs a knight jest to profa to bocenia a do expa lepszy pall

http://lockerz.bplaced.net/backup/invite/?id=1236 << Strona z zapisami na mam już dość tej strony u mnie :]

Lockerz . com <--- Strona na której zdobywasz pkt i wymieniasz na nagrody :] Polecam

qlimax_logo.jpg

Budowniczy
Opublikowano

a ja ci radze kinie ;d wbij skille po hmm 40 i idź bocić do 50 dopiero aktywuj pacc ;) ja tak zrobiłem tylko ze wgl nie skillowałem i na 60-65lvlu miałem skille 72/69 :P a pacc aktywowałem dopiero na 58 prawie 59lvlu :] i od razu miałem 200k+ na addona itp :D

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...