Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szkoda Kasy.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , czy nie da się jakoś inaczej zdobyć Statu za Uri . Jestem nowy nic nie wiem o tej grze , mam 4 lv . I mam tylko bigboya , goliath 60 zł szkoda kasy + jeszcze drony + pet + amunicja + design = wypłata .

I jeszcze pytanie do czego jest ten jackpoint ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Na Handlu można wylicytować statki itp.

Jackpot to taki turniej 1vs1. Ostatecznie można wygrać kasę. Im więcej masz jackpota tym więcej kasy dostaniesz po wygraniu turnieju

Opublikowano

Na Handlu można wylicytować statki itp.

Jackpot to taki turniej 1vs1. Ostatecznie można wygrać kasę. Im więcej masz jackpota tym więcej kasy dostaniesz po wygraniu turnieju

a działa jakiś bot na skrzynki ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Odradzam używać pixel bota, teraz jest 100% wykrywalny ! Poczekaj do 14 września bo wtedy (podobno) bigpoint wyłącza skrypt na boty i wykorzystaj triale płatnych botów(Kbot, merkava i inne)

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Odradzam używać pixel bota, teraz jest 100% wykrywalny ! Poczekaj do 14 września bo wtedy (podobno) bigpoint wyłącza skrypt na boty i wykorzystaj triale płatnych botów(Kbot, merkava i inne)

Ale ty pierdolisz jak pixel może być wykrywalny ? i nic we wrześniu nie wyłączą wiec nie mów skoro nie wiesz.

bugpointblack.png

Opublikowano

Tak, uwierz w plotki, 14 września zmienią na 30 września. Wszyscy 15 puszczą boty i perm papa ... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...