Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Supply Box

Fr4yta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm czy opłaca sie otwierać ? myślę,ze tak ... niby bronie sa na 10dni+ ale jest zabawa i można trafić na naprawdę coś fajnego ( sa to głownie kolorowe bronie ) tym bardziej ze 500nx to jest nic :P

za 1 dobra reklame dostaje sie 2kNX+ ;p

co do itemkow to ja dostalem medic box ( 30 dni ) p90 silver (10 dni) mp5k ( 10 dni ) i heawy box ( 60 dni )

Opublikowano

5slot -7 dni ,scorpy gold - 20 dni ,medic box 30 dni

Za którym razem wypadły Ci scorpy? ;d bo mam dylemat, czy czekać do środy może pojawi się jakiś red pack z scorpami, czy wydać pare tysięcy nx'ów na te całe skrzynie ;d

Za co dostałem to ostrzeżenie człowieku ? zadałem tylko pytanie, za którym razem mu wypadło, bo chciałbym wiedzieć czy to opłacalne , to jest dla Ciebie spam ? czy może tak bardzo odbiegłem od tematu który był właśnie chyba związany z moim pytaniem? o_0

Opublikowano

@up może za głupie pytanie?To od szczęścia zależy a nie od ilości otwarcia <_<
Co do tematu mi wypadł 5 slot na 7 dni i sp +5% na 20 dni

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

extra clip 2, medic box, hp kit, 3x heavy ammo box, k1 pink, compres bandage więc takie sobie te itemy ... ogólnie nie polecam otwierać lepiej kupić normalną broń za nx jakiegoś famasa czy coś

Opublikowano

P90_silver, medic bag, medic box, scorpiony_red, 5th_slot, spas_12, winchester, k1_pink, mp5k_gold.

Jednym słowem opłaca się jak cholera

Opublikowano

P90_silver, medic bag, medic box, scorpiony_red, 5th_slot, spas_12, winchester, k1_pink, mp5k_gold.

Jednym słowem opłaca się jak cholera

tzn opłaca się jak masz szczęście bo mi np za 1 razem wypadlo p90s,mpk5g,medic boxy a za 2 razem juz tylko syf ;p

To zależy jaki masz pogląd na dany itemek ^^

Opublikowano

Za którym razem wypadły Ci scorpy? ;d bo mam dylemat, czy czekać do środy może pojawi się jakiś red pack z scorpami, czy wydać pare tysięcy nx'ów na te całe skrzynie ;d

Za co dostałem to ostrzeżenie człowieku ? zadałem tylko pytanie, za którym razem mu wypadło, bo chciałbym wiedzieć czy to opłacalne , to jest dla Ciebie spam ? czy może tak bardzo odbiegłem od tematu który był właśnie chyba związany z moim pytaniem? o_0

Scorpy za 3 razem , bo najpier 2 razy 5 slot :D

Opublikowano

2 x Hp kit, 2 x Medic Bag, 2 x SPAS, k1 pink, winchester, medic box x 2 , heavy ammo box x 2, m16a1 x 4 :D Dodam tyle że moj kolega za pierwszym razem dostał scorpy gold 20 dni. :x

Opublikowano

Mi wpadło . P90silver- 10 day , 5 slot-day , medyk boxy 10 day , sp5 % - 10 day,scopry goldy - 10day , medyk boxy - 30 day , extra clip 1 - 30 day ,extra clip 2 - 60 day

1377531174-U173186.png

Opublikowano

bandage, spac 10 czy jak to się nazywa na 10 dni i mp5k gold ;/ więc lipa na maxa.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Na pewno opłaca się otwiera c SupplyBox'y.

mp7a1,scorpiony,medic box'y,sloty itd. są to opłacalne sprawy za te 500NX.

Jak najbardziej inwestuj i otwieraj :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...