kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 witam mam mał problem nie wiem na ilu fps będzie chodzić assasin bo mam zamiar go kupić wiem że wejdzie ale niebęde wydawać kasy jak on mi będzie chodzić na 20 fps i tutaj pytanie na ilu będzie chodzić fps ten assasin brooterhood a i mój komputer procesor INTEL PENTIUM D 2,66GHz grafika HD 1024MB ATI RADEON HD 5450 gniazdo hdmi! pamięć 1024 dysk 260gb MAXTOR płyta główna GIGABYTE GA-945GCMX-S2 zasilacz 420watt BE COOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Może na najniższych wyciągniesz z 40 fps. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 naprawde ??? no to pacz jakie so wymagania assasin brooterhood Minimalne wymagania:System operacyjny: Windows XP/Vista/Windows 7Pamięć: 1,5 GB (Windows XP), 2 GB (Windows Vista/Windows7)Procesor: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz/AMD Athlon X2 64 2,4 GHzKarta graficzna: obsługująca Shader Model 3.0, 256 MB RAMMiejsce na dysku: 8 GB jeszcze do kompa mam zamiar dodać 2 gb ramu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intesive Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Karta nie do grania, procek słaby moze z 30/50 na low wyciagniesz musisz sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ok strubuje a jaka część mam kupićktura ma najmniejsze wymagania a jak dodam 2 gb ramu lepiej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOODY Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak dodasz te 2 gb to spokojnie na low 70-90 fps, jak masz kase to dokup lepszą kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wymień karte, dokup ram. @UP Szybszy ;d Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ok najpierw tak dołoże ramu jak uzbieram to dokupie karte a jako to karte mam kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOODY Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zależy ile masz kasy/ ile będziesz miał jak około 400złotych to radeon HD 7770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ok bardzo pomogliśćie dzieki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jaki masz zasilacz? Odkręć bok obudowy i powinna być naklejka na zasilaczu, bo jeżeli to będzie jakiś chińska zasiłka to lepiej zmienić na jakiegoś fortona 350W lub corsair vs 450 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOODY Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Po pierwsze po co piszesz jak do zamknięcia po 2 jest napisany zasilacz w 1 poście tracer 420 w be cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest to jakiś chiński zasilacz, jak kupi lepszą kartę to może mu spalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 spoko ja zaniose do sklepu i mi tam wszystko opowiedzo oki a karty narazie nie wymieniam tylko ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Sklep wciśnie ci znając życie gorszy zasilacz i jeszcze dadzą ci kartę z serii GT. Odkręć obudowę i zobacz jaki masz zasilacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 to nie sklep tylko mój tata informatyk ale nie od 7 boleśći jak ten media expert czy avans w pytaniu pisze be cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Informatyk to pojęcie względne, może to być informatyk co robi strony (web developer, webmaster etc) itd. Najlepiej to podaj markę zasilacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 pisze cii ciongle be cool !!!!!!!!!!!!!!!!! tak pisze jak zajrze do komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOODY Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Lolo to jest zasilacz tracer 420W be cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 no nareszcie to tak dokupie 2 gb ramu ps tata mi da za free i w pazdzierniku wymienie karte graficzno jeszcze jakieśrady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest to zasilacz z czarnej listy, na początku zmień zasilacz na jakiegoś Fortona 350W za 50 zł lub Corsair VS450 za 130 zł. Bo jak będzie nowa karta graficzna to może się spalić coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak, kup słownik. Miłego używania nowej karty graficznej na tym pseudo zasilaczu. Jak się będą pojawiać artefakty itp. to nie płacz. Najpierw kup zasilacz. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 to najpierw dołożyc ram potem kupić zasilacz i karte graficzno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoni Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak ram ale potem ZASILACZ a na końcu karta graficzna. Ale zasilacz musi być z pewnej firmy typu Corsair, SilientumPC, Aerocool, Forton, Thermatlake itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiarz120 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ok ale jak dołoże ten ram to assasin nie będzie lagować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.