Bodzio230000000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wiec tak w tym jestem zielony i chcialbym wiedziec gdzie sie zapisac i co poklikac zeby mogl atakowac a co poklikac zeby bronic interesuja mnie informacie o obu grodach to co ja wiem : w czasie bitwy merak moge zrobic klub :p za dobre odpowiedzi leci plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A więc tak nie będe się rozpisywał i przepisywał bo to nie ma sensu Informacje na temat : Bitwa o gród w Merak : http://polski-lastchaos.wikifoundry.com/page/Bitwa+o+gr%C3%B3d+w+Merak Bitwa o gród w Dratan : http://polski-lastchaos.wikifoundry.com/page/Bitwa+o+gr%C3%B3d+w+Dratan Bitwa a Pułki : http://polski-lastchaos.wikifoundry.com/page/Pu%C5%82ki Tyle odemnie Sam nie chodze na grody Nie mam czasu jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdHeart Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wiec tak :>Idziesz np do merak , prosto pod grod nazwa ( Chamberlain ) podalem angielska nazwe bo nie chce mi sie szukac polskiej xDD Do zapisu na mcs potrzebujes tak : minimum 20 osob w gildi nie mniej inaczej sie nie zapiszesz na atak oczywiscieCzyli tak do ataku potrzeba minimum 20 czlonkow w gildi , i klikasz odrazu to pierwsze .Do zapisu na obrone w zamku klikasz : drugie i pierwsze Do zapisu na atak ale nie do odbijania grodu klikasz : drugie i trzecieDo zapisu na obrone nie w zamku klikasz : drugie i drugie Dratan :Nie jest wymagana ilosc osob mozesz isc nawet solo ale raczej na dcs ciezko jest samemu ( zalezy od serwa )Aby zapisac sie na atak : Klikasz pierwsze Aby zapisac sie na obrone : Klikasz drugie To wszystkie .Co do klubu to kupujesz 120k krysztalkow nie masz co sie wybierac z pelnym plecakiem i bez karty do magazynu .Pozniej je oddajesz i masz juz otwarty sklep Klub sie nazywa Sowi Zakon .Licze na likeEdit : Ten od dcs nazywa sie Steward Tot ( tez angielska nazwa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issia Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wiec tak :> Idziesz np do merak , prosto pod grod nazwa ( Chamberlain ) podalem angielska nazwe bo nie chce mi sie szukac polskiej xDD Do zapisu na mcs potrzebujes tak : minimum 20 osob w gildi nie mniej inaczej sie nie zapiszesz na atak oczywiscie Jeszcze do zapisania certyfikat bohatera (ten, który dropi z bossów krain) jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdHeart Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeszcze do zapisania certyfikat bohatera (ten, który dropi z bossów krain) jest potrzebny. Nie , bo nie jest potrzebny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.