Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy skrypt

xAmigo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj przeglądając 4um BoL'a natknąłem się na (chyba) nowy skrypt o nazwie "Simple Teemo Exploit" - jest to skrypt dla osób które wykupiły VIP. I tu się pojawia moje pytanie - jak to dokładnie działa (pisze że stawia więcej grzybów czy coś w tym stylu). Na innym forum wyczytałem że da się to zrobić ręcznie lecz jest to dość trudne. No i tu się pojawia prośba - czy ma ktoś ów skrypt (lub podobny) do udostępnienia lub wytłumaczy mi jak tego dokonać bez programu?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, że stawiasz więcej grzybów. Masz ustalone CDki na grzybki i ingerowanie Ci w pliki nawet nic nie da bo client sam się zaktualizuje jeśli wykryje, że coś jest nie tak. Może podaj link do tego skryptu

Opublikowano

Z tego co widze w kodzie to sie bawią w wysyłanie pakietów czyli raczej nieda sie tego zrobić dla non vip useres

Moze i sie da zrobic dla nonvip

Step 1. Play Teemo
Step 2. Be Lvl 6+
Step 3. Have 2 Stacks Shrooms/Placable Shrooms
Step 4. Wait until you get your nearly 3rd Shroom
Step 5. Place a Shrooms when The Counter is going from 2 to 3.
Step 6. A New Shroom is placed and you still have 3 Stacks Shrooms left / 3 Placable Shrooms smile.png
Step 7. Annoy People even more with Teemo
Step 8. Profit

Opublikowano

Z tego co widze w kodzie to sie bawią w wysyłanie pakietów czyli raczej nieda sie tego zrobić dla non vip useres

CastSpell(_R) też powinno dać radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...