Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer Mod

oliwier119722

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HeY

Mam problem z Kamer Modem.

Otóż n prrywatnym serverze SpotlineMT2 nie mogę wejść na av2, gdyż momentalnie rozłącza mnie z serwerem.

To samo na v2 itp. Próbowałem wrzucić modele tak jak jest w poradniku na metin2mod.tk, ale lipa.

Dziś coś poprawiłem i nw jak to wygląda z av2, ale na mapce od 90lvl wygląda to tak: 43550699308153432505.png Jak by ktoś poradził jak to naprawić to bym był bardzo wdzięczny.

9zo.png

Opublikowano

Musisz dodać mapy.

Dobrym rozwiązaniem jest też zainstalowanie moda do clienta tego serwera, gdyż client posiada wszystko, czego trzeba.

(Mod może nie działać na niektórych clientach - wywala błąd)

Opublikowano

I własnie tak bylo. Nie działał na początku, więc wrzucilem do klienta i działa, ale jest ten problem. Nawet cały folder pack skopiowałem i wrzuciłem do moda, ale widać jest to co na ss'ie.

9zo.png

Opublikowano

I własnie tak bylo. Nie działał na początku, więc wrzucilem do klienta i działa, ale jest ten problem. Nawet cały folder pack skopiowałem i wrzuciłem do moda, ale widać jest to co na ss'ie.

Zainstaluj moda do clienta, nie dawaj calego packa do moda, bo podmienia rooty i mod nie dziala wtedy...

Opublikowano

Zrobiłem all od nowa wrzucilem do doda tylko: Npclist, atlasinfo, monster.exi/epk , monster2.exi/epk i takie same npc. Jest to samo, a co do odp wyżej to na av2 (teraz nie chcę wychodzić z mapki na 90 bo nie mam 2 przepustki.) Było tak, że jak bylem na atlantydzie i próbowałem wejść z moda to dochodziło do polowy ładowania i wyłączało moda.

9zo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...