oliwier119722 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 HeY Mam problem z Kamer Modem. Otóż n prrywatnym serverze SpotlineMT2 nie mogę wejść na av2, gdyż momentalnie rozłącza mnie z serwerem. To samo na v2 itp. Próbowałem wrzucić modele tak jak jest w poradniku na metin2mod.tk, ale lipa. Dziś coś poprawiłem i nw jak to wygląda z av2, ale na mapce od 90lvl wygląda to tak: Jak by ktoś poradził jak to naprawić to bym był bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Musisz dodać mapy. Dobrym rozwiązaniem jest też zainstalowanie moda do clienta tego serwera, gdyż client posiada wszystko, czego trzeba. (Mod może nie działać na niektórych clientach - wywala błąd) Odnośnik do komentarza
oliwier119722 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 I własnie tak bylo. Nie działał na początku, więc wrzucilem do klienta i działa, ale jest ten problem. Nawet cały folder pack skopiowałem i wrzuciłem do moda, ale widać jest to co na ss'ie. Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 I własnie tak bylo. Nie działał na początku, więc wrzucilem do klienta i działa, ale jest ten problem. Nawet cały folder pack skopiowałem i wrzuciłem do moda, ale widać jest to co na ss'ie. Zainstaluj moda do clienta, nie dawaj calego packa do moda, bo podmienia rooty i mod nie dziala wtedy... Odnośnik do komentarza
Dino89 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A próbowałeś na Client wejść do Av2 a potem na Modzie wejść ? Odnośnik do komentarza
oliwier119722 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zrobiłem all od nowa wrzucilem do doda tylko: Npclist, atlasinfo, monster.exi/epk , monster2.exi/epk i takie same npc. Jest to samo, a co do odp wyżej to na av2 (teraz nie chcę wychodzić z mapki na 90 bo nie mam 2 przepustki.) Było tak, że jak bylem na atlantydzie i próbowałem wejść z moda to dochodziło do polowy ładowania i wyłączało moda. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.