Skocz do zawartości

[Problem]Kamer Mod

oliwier119722

Rekomendowane odpowiedzi

HeY

Mam problem z Kamer Modem.

Otóż n prrywatnym serverze SpotlineMT2 nie mogę wejść na av2, gdyż momentalnie rozłącza mnie z serwerem.

To samo na v2 itp. Próbowałem wrzucić modele tak jak jest w poradniku na metin2mod.tk, ale lipa.

Dziś coś poprawiłem i nw jak to wygląda z av2, ale na mapce od 90lvl wygląda to tak: 43550699308153432505.png Jak by ktoś poradził jak to naprawić to bym był bardzo wdzięczny.

9zo.png

I własnie tak bylo. Nie działał na początku, więc wrzucilem do klienta i działa, ale jest ten problem. Nawet cały folder pack skopiowałem i wrzuciłem do moda, ale widać jest to co na ss'ie.

Zainstaluj moda do clienta, nie dawaj calego packa do moda, bo podmienia rooty i mod nie dziala wtedy...

Zrobiłem all od nowa wrzucilem do doda tylko: Npclist, atlasinfo, monster.exi/epk , monster2.exi/epk i takie same npc. Jest to samo, a co do odp wyżej to na av2 (teraz nie chcę wychodzić z mapki na 90 bo nie mam 2 przepustki.) Było tak, że jak bylem na atlantydzie i próbowałem wejść z moda to dochodziło do polowy ładowania i wyłączało moda.

9zo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]Kamer Mod   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...