Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może tak, na początek powiem, na czym gram...

Procek: Pentium 4 3,2k ghz.

Pamięć ram: 2gb

karta graficzna : NVIDIA Geforce 6600 gt. Posiadam najnowsze sterowniki , Directx 9.0.... Robiłem formata i to nic nie pomogło, a oto przyczyna mojego kłopotu:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a656aa3648ffe2b.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e1dd0450b2f92c3.html

Czy ktoś może wiedzieć co jest przyczyną mojego problemu....? Proszę o w miarę szybką odpowiedz.

Opublikowano

Błąd w metku? Sugerujesz,żebym usunął z rejestru Metina i ściągnał instalke ? :D

PS. Za skuteczną radę daje OCZYWIŚCIE piąteczkę.... :>

Opublikowano

Odświeżam !!! Proszę, pomóżcie mi z tym problemem... Daje 5 , + i dozgonną wdzięczność ... Luuudzie

Opublikowano

Zgodnie za radą próbuje po kolei i 16 i 32 bit, i 860 i 1200

NIC z tych kombinacji nie działa, proszę Was o dalsze możliwości.... Jestem zdesperowany xD

Opublikowano

No kurcze wątpie... Karta jest nówka, nieśmigana, ma może z tydzień. Prosto ze sklepu + montowana przez "specjalistów" ... Ale tak czy siak, jutro ją zmienie na jakiś inny model, zobaczymy czy poleci :O Jak tak to daje 5 :P

Up , Offtop. Swoją drogą, świetny podpis camasutra, nie mogę z niego wyrobic do tej pory xD

Opublikowano

też tak mam tylko że zamiast npc i postacie się tak rozmazują to się rozmazuje woda trawa itp ;d zaczeło mi się to tym że byly wszędzie na ziemie kolorowe plamki jakby z metinow a teraz juz tez sie kompletnie rozwalilo

Opublikowano

No to ja mam podobnie.... Kurcze nie wiem, daje PCeta do naprawy, jak mimo to gra nie odpali, to chyba zostane emerytowanym metinowiczem ;D A szkoda by było... Raziel wrzuc parę screenów z Twoim problemem, może ktoś miał podobnie i wie jak rozwiązać nasz problem. !

Opublikowano

Reinstalowałem, formatowałem, konfigurowałem, jakieś dalsze pomysły xD?

Opublikowano

Miałem to samo ;d. Po sformatowaniu komputera źle zainstalowałem sterowniki do karty graficznej. Reinstall sterowników pomógł ;D

userbar03.png
Opublikowano

Problem rozwiązany, uszkodzona karta graficzna ( nowa była >_<) proszę o close tematu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja chyba wiem co zrobić też miałem taki problem . Wejdz w opcje systemowe i masz 2 tryby grafiki CPU i GPU (chyba dawno nie gralem ) Zalezy na jaki masz jesli masz GPU przelacz na to 2 jesli na odwrot to przelacz na to 1 :D

@EDIT nie widzialem ze juz naprawione sorki za spam ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...