Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno Infestation

doms5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie dotyczy tego czy jest jakaś róźnica oprócz ceny Infestation zakupione z oficjalnej strony czy ze steam?

Różni to się czymś czy tylko ceną?

Opublikowano

Nie, chyba że z oficjalnej strony masz te droższe i tańsze pakiety to za te droższe dodatkowo dostaje się GC(Płatna waluta w grze)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Na steamie też można kupić gre razem z GC. Niczym te wersje się nie różnią (cena tylko), gdy kupisz gre na Steam i tak odpala ci się przez launcher.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Co do GC ze steam nie jestem pewien, sam mam iss na steam ale gc nie mam. Co do tematu niczym się nie różni tylko ceną

Opublikowano

Hmmm nie opłaca się kupować gry na steamie. Valve "zjada" sporą część GC kupowaną np. za pomocą PSC. W porównaniu gra ze steama i bez steama i gc za wartość około 4 euro to 750-1220.

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Hmmm nie opłaca się kupować gry na steamie. Valve "zjada" sporą część GC kupowaną np. za pomocą PSC. W porównaniu gra ze steama i bez steama i gc za wartość około 4 euro to 750-1220.

B.

Wytlumacz mi prosze, co ma wspolnego metoda platnosci PSC z GC, "zjada"?

PSC jest jedynie sposobem zaplaty i nie ma wplywu na zawartosc gry!

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...