doms5 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam Pytanie dotyczy tego czy jest jakaś róźnica oprócz ceny Infestation zakupione z oficjalnej strony czy ze steam? Różni to się czymś czy tylko ceną? Odnośnik do komentarza
Vaxus Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie, niczym. Jedynie cena. test Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie, chyba że z oficjalnej strony masz te droższe i tańsze pakiety to za te droższe dodatkowo dostaje się GC(Płatna waluta w grze) Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na steamie też można kupić gre razem z GC. Niczym te wersje się nie różnią (cena tylko), gdy kupisz gre na Steam i tak odpala ci się przez launcher. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Patrix197 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja ci polecam kupno ze steam bardziej jestem przekonany do niego Pomogłem ? Daj LIKE Odnośnik do komentarza
DJProTeXT Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Co do GC ze steam nie jestem pewien, sam mam iss na steam ale gc nie mam. Co do tematu niczym się nie różni tylko ceną Odnośnik do komentarza
BaSicPl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hmmm nie opłaca się kupować gry na steamie. Valve "zjada" sporą część GC kupowaną np. za pomocą PSC. W porównaniu gra ze steama i bez steama i gc za wartość około 4 euro to 750-1220. B. Odnośnik do komentarza
Vaxus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hmmm nie opłaca się kupować gry na steamie. Valve "zjada" sporą część GC kupowaną np. za pomocą PSC. W porównaniu gra ze steama i bez steama i gc za wartość około 4 euro to 750-1220. B. Wytlumacz mi prosze, co ma wspolnego metoda platnosci PSC z GC, "zjada"? PSC jest jedynie sposobem zaplaty i nie ma wplywu na zawartosc gry! test Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.