Skocz do zawartości

Klan - Szukam, przyjmę

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

PRZYJMĘ/SZUKAM OSOBY DO KLANU

W tym temacie mają znajdywać się jedynie posty które oznajmiają iż szukają, przyjmą osoby do klanu Smite

Obowiązkowy wzór.

PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU

[color=#ffffff][b][font=tahoma,geneva,sans-serif][size=5]PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU[/size][/font][/b][/color]

[color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Nazwa klanu:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Krótkie info o klanie:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Wymagania:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Kontakt:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Dodatkowe informacje:[/font][/color]

SZUKAM KLANU

[color=#ffffff][b][font=tahoma,geneva,sans-serif][size=5]SZUKAM KLANU[/size][/font][/b][/color]

[color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Krótkie info o sobie:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Ilość grania dziennego:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Nick:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Co oferujesz:[/font][/color]
[color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Dodatkowe informacje:[/font][/color]

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• 4 miesiące temu...

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie: Gram postaciami na mida, adc assasin albo tanki:
Ilość grania dziennego: Dziennie gram z 4h
Nick: Karolenko
Co oferuję: zaangażowanie
Dodatkowe informacje: Mam 19 lat ts-a mikro i pro kompa więc nie bd na mnie czekać podczas ładowania :)

eune

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie:
Miły, pomocny. Gram głównie postaciami takimi jak Change, Ao Kuang, Freya oraz Arachne.
Ilość grania dziennego: 3-4h dziennie.
Nick: Ehelons
Co oferujesz: Pomoc innym w klanie, mogę wykonać jakąś grafikę dla klanu itd.
Dodatkowe informacje: Posiadam skype/teamspeak/mam 30 poziom w grze.

• 5 tygodni później...

Szukamy osób do nowego klanu QuinariPL (tag : JebPL)

Wymagania : 

- wiek 15+ 

- częsta aktywność

- poczucie humoru

- najlepiej byłoby , żeby osoba ta posiadała majka i TeamSpeak - a 

Rekrutacja :  W sprawie rekrutacji proszę pisać Prywatną wiadomość na forum lub w grze pod nickiem MaltenoPL / Cirkays oraz pod tematem  ;) (wzór poniżej)

Jest również opcja rekrutacji na ts : ts3.org.pl kanał 20 LogHorizon hasło : xxx

Skład: 

Cirkays (Chronos/SunWukong)

MaltenoPL (Artemis/Apollo/Ymir)

Polak222 ( Arachne/Change)

DreamTeamHeroin (Neith)

I3oSkiPL (Zeus/Xbalanque/Ao Kuang)

KrzychuTHC ( Agni/Zhong Kui)

Zapraszamy również do wstąpienia do grupy SMITE Polska na Facebooku:

xxx

Zapewniamy super zabawę !   :D 

Wstąp , a napewno się nie zawiedziesz.   :) 

Wzór podania:

Mikrofon : tak/nie

Nick :

Preferowana postać :

Lvl : 

Czas na grę dziennie : 

Coś o sobie : 

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie:Ogólnie ogarnięty człowiek. Lubię grać w smite kilka gier dziennie (mam życie i inne gry)

Ilość grania dziennego:Kilka gier. 2-3h

Nick:xHafun

Co oferujesz:Serwer TS, Forum. Zależy co potrzeba

Dodatkowe informacje:Nie będę tutaj się rozpisywał. Jak będziecie chcieli to się dowiecie wszystkiego na PW

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

• 2 miesiące temu...

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie: 
18 na karku, umiem poprawnie posługiwać się ojczystym językiem, raczej szybko wpasowuję się w nowe towarzystwa :D
Ilość grania dziennego: 4h, raczej o różnych porach
Nick: WhoYouPL (tak, wiem..:|)
Co oferujesz: Co oferuje? Siebie :v nie no serio, szukam ekipy i mam nadzieje że to ona mi coś zaoferuje. Mnie poznacie w praniu
Dodatkowe informacje: Nie ma mowy o klanie bez TS/Skype czy czegoś takiego. No i raczej nie chce być w GiMbNaZjum terror killers + z przykrością stwierdzam że drażni mnie brak mutacji ;/

Jakby kogoś moja osoba interesowała, to PW :D

PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU

Nazwa klanu: Turn My Swag On

Krótkie info o klanie: Klan dla ludzi ogarniętych z humorem, bez spinaczy i parapetów, nie wymagamy skype.

Wymagania: Koło 15 lvla i ogarnięcie w grze. Żeby nie było lamienia.

Kontakt: 43304622 gg grande586 skype [/size]

Dodatkowe informacje: Póki co jest nas 3 znajomych znamy się ponad 2 lata. Jesteśmy ogarnięci, nie spinamy się, nie jesteśmy parapetami, mamy różne pasje i zainteresowania o których też można popisać na gygy. Mamy już junglera, adc i mnie uniwersalnego.

Troche zjebałem prezentacje :F

graphic.png

PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU

Nazwa klanu: BlackShift
Krótkie info o klanie: Jest to nowy klan jak i gracze którzy go założyli
Wymagania: TS, Poczucia humoru, Aktywności, Mnóstwo zabawy pozyskiwanej dzięki tej grze ;p
Kontakt: GG - 21144420, Skype - JeremPL
Dodatkowe informacje:

Nie zważamy na lvl jak i to czy ktoś jest nowy czy nie...dopiero także zaczęliśmy więc nie będziemy wymyślać nie wiadomo co.

Chcemy dobrze się bawić i przyjemnie spełnić czas jak i poszerzyć społeczność graczy BlackShift która nie obejmuje tylko Smite'a

• 3 tygodnie później...

PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU
Nazwa klanu: Lazarski Rejon
Krótkie info o klanie: Jak narazie w klanie jestem Ja i moj kolega z rl. Zaczynamy grac w Smite.
Wymagania: 1-10 lvl, majk, ts3.
Kontakt: PW mpc, albo w grze xBonusBGC
Dodatkowe informacje: Szukamy mida,topa,jungli. My chodzimy duo bot.

• 1 miesiąc temu...

PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU

Nazwa klanu:  Pentors

Krótkie info o klanie: Klan jest dobrze rozwinięty, często gramy pre-made, miła atmosfera na tsie.

Wymagania: Posiadanie tsa, Lvl nie ważny lecz wiek +17 (dobrze jesli jest ktos po mutacji głosu)

Kontakt: PIsać tutaj do mnie na PW lub na smite do RAKU96 lub do RiviT

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi ogarietych którzy lubie grać teamplay, niepszeszkadzaja na tsie oraz lubia dobra gre ;)

Cześć i czołem ;p Gram dla zabawy nie dla spiny i wygrancyh w konkursach ;) Czity to nie dla mnie ,wybieram skilla ;P Wyscig?? Każdy ;p Nie musze wygrywać...

Ps: Chcesz zagrac w NFS W (Nie na PVP) tylko żeby pożcigac, pogadac pisz ;)

PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU

Nazwa klanu: -- 

Krótkie info o klanie: Klan dopiero powstanie, ponieważ potrzebujemy jeszcze jednej osoby, która grałaby by na pozycji support/guardian. Ja wraz z kolegami dopiero zaczynamy przygodę w smite ale szybko się uczymy :).

Wymagania: wiek +16 , kultura osobista , teamspeak , duża ilość wolnego czasu.

Kontakt: W grze: WapRozkurwiator lub KATURV1X

Dodatkowe informacje: ---

SZUKAM KLANU
Szukam ogarniętego klanu, gdzie nie ma ludzi grających z medytkami. Nie muszą być to jakieś prosy, ale w miarę ogarnięte ludzie. Kappa
Krótkie info o sobie: Gram w smiajta długo, mama 30lvl, dwie legendarki
Ilość grania dziennego:Zależy czy mi się chce. Gram codziennie, po 3-5 godziny.
Nick: Jeronq
Dodatkowe informacje:Kontakt przez forum albo w grze.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 2 tygodnie później...

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie: Nazywam się Kamil i mam 15 lat. Bardzo lubię grać w smite oraz w SAMP.
Ilość grania dziennego: Kilka godzin
Nick: TheUrso
Co oferujesz: Dobrą ogarniętą grę.
Dodatkowe informacje: Mam 25 lvl, najbardziej lubię grać jungle. Moje ulubione postacie to: Arachne oraz Loki, ale lubię pograć ao kuangiem, poseidonem lub zeusem. 

banneranim.gif

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie: Gram każdą postacią/Gram bardzo długo/Jestem ogarniętą osobą 
Ilość grania dziennego: Około 4-7h godzin dziennie
Nick: Wavit
Co oferujesz: zaangażowanie i dobrą grę
Dodatkowe informacje: 15lat, posiadam mikro,curse voice, Team speak, skype, Mam God Pack, Wiele skinów, 30LVL i 40 masterek

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie: Nazywam się Michałi mam 18 lat. Czasem pykam sobie w Cs'a no i w Smite.
Ilość grania dziennego: Różnie.Ale przynajmniej 2 godz będą.
Nick: AroPL
Co oferujesz: Nawet w miare poziom gry :D Po za tym służe pomocą w kwestiach technicznych jak serwer ts3 itd itd
Dodatkowe informacje:  30lvl . Mói main to mid.Aczkolwiek od czasu do czasu lubię pograć na innych pozycjach.Kontakt najlepiej w grze lub póki co tutaj na pw

PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU

Nazwa klanu: PolishSquad
Krótkie info o klanie: Klan Dla polakow, gdzie nie ma miejsca dla nowych graczy
Wymagania: Umiejetnosc kupowania itemkow pod conquesta, 30 lvl minimum 35 masterek lub wieksza liga niz Gold V, TS oraz umiejetnosc komunikacji przez niego [ z doswiadczenia wiem ze nie wszyscy potrafia naciskac klawisz i zakomunikowac ze np ss na midzie ] 
Kontakt: tutaj PW lub w grze yokize / Yokize [ czasami nie dziala z malej lub duzej ] 
Dodatkowe  Klan powstal przez 3 kolegow co graja juz w smita bardzo dlugo szukamy osob by miec stala 5 i grac pre-mady na poziomie oraz customy, nie przyjmujemy ludzi bez poczucia dystansu jak i humoru oraz komunikacji na poziomie wiekszej niz podanie tylko missa. Wiecej informacji podam na PW lub TS

76561198013232167.png

SZUKAM KLANU
Krótkie info o sobie: Nazywam się Konrad i mam 15 lat.
Ilość grania dziennego: różnie bywa, czawem wcale, czasem kilka godzin
Nick:Xeute75
Co oferujesz:Ogarniętego członka zespołu
Dodatkowe informacje: Narazie 3 lvl na koncie, ponieważ zapomniałem hasła na stare, na którym miałem 22lvl. Oraz mainuje Serqet.

• 2 tygodnie później...

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie: Maciej, lat 17. Uczę się w technikum ekonomicznym. W moim harmonogramie

na pierwszym miejscu jest dziewczyna, ale oczywiście znajduje czas również na grę.

Ilość grania dziennego: Wszystko zależy od tego czy mam czas czy nie. Jeśli mam czas to gram. 
Dokładna ilość jest nie do obliczenia, staram się wbijać wszystkie First Winy codziennie, więc poświęcam na grę 

przynajmnie 2h (i napewno ponad) dziennie.

Nick: FailStunt

Co oferuję: I tutaj jestem niestety zmuszony poruszyć temat mojego doświadczenia w tej grze. Zacząłem

grać od bety, od prawie samego początku. Grałem z kolegami którzy uczyli mnie jak grać itd. 

Na jakiś czas skończyłem, bodajże kiedy wbiłem 15 poziom. Kilka miesięcy temu znowu zacząłem grać

zdobywając chyba 23 poziom. Po tej przerwie, kilka tygodni temu powróciłem i zdobyłem (chyba wczoraj) 27, i zbliżam

się do 30. Moje przerwy spowodowały to, że mam niestety mało masterek. Konkretnie 5 :D
Moje ulubione postacie to Vulcan, Neith, Agni, Ra oraz Anhur. Obecnie mainuję Vulcana gdyż gra

nim się no po prostu świetnie. No ale przejdę do pytania. Oferuję gracza ogarniętego, ale lubię mieć

własną metodę gry. Nie kupuję podręcznikowo rzeczy przeznaczonych dla danych postaci (chodzi mi o skille aktywne).
Moje buildy są prawie jednakowe na każdy typ postaci (adc, mag, tank). Nie lubie grać tankiem,

dużo lepiej sprawuję się w postaciach magicznych takich jak właśnie Vulcan. W grze

radzę sobie dobrze, dogaduję się zwykle z teamem. Jak już wcześniej wspomniałem mam

17 lat, mutację (jakby komuś przeszkadzał jej brak), mikrofon, ts3, mumble itd.

Dodatkowe informacje: Kontaktować się ze mną można tutaj, na PW lub w grze. 

ps. Wiem że w sumie nie wg schematu ta prezentacja ale jak już mówiłem nie lubię działać podręcznikowo :D

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie:Mam na imię Arek.

Dopiero zaczynam ;)) Lubię grać Ranged / Fizyczne oraz mele/fizyczne , lecz ranged bardziej .
Ilość grania dziennego:Zależy od potrzeb ( w czasie wakacji dużo czasu)
Co oferujesz:Dobrą grę ( mimo , że teraz zaczynam) Potrafię wyciągać statystyki 18/3 20/5 (nie z botami)

Dodatkowe informacje:Pograłbym w klanie ;D

Ps. schemat nie działa :P

Modki to dźiffki

• 4 tygodnie później...

Witamy.
Poszukujemy aktywnych graczy do klanu 
[CprT] w grze Smite .

9544514090691381139463.png

​Wymagania : 

Skończone 14 lat

Podstawowa znajomość języka angielskiego

Co najmniej 12 lv

Posiadanie komunikatora głosowego typu skype, ts3

Możliwość zagrania 4 meczy tygodniowo

Oferujemy : 

Miłą atmosferę 

Ogarniętych ludzi w teamie

Pomoc w grze

Dobrą zabawę 

Poczucie humoru 

Kontakt :

Skype - xkmhardx

Smite - Inecari

Członkowie Klanu  :

basek1337 [Hubert]

- Support, 30lv, GP, 15 mastery level

Inecari [Kamil]

-Adc/Ad, 30lv, GP, 21 mastery level

W razie jakich kolwiek pytań proszę pisać pod tym tematem lub na kontakt podany powyżej.

SZUKAM KLANU

Krótkie info o sobie: 19 lat, ogarniam Smite, z chęcią dołącze do jakichś ogarniętych ludzi z którymi można popykać
Ilość grania dziennego: zależy, ale jestem praktycznie codziennie po kilka godzin
Nick Euclys
Co oferujesz: humor i skilla w klanie :]
Dodatkowe inf
ormacje: raczej ogarniam się wszędzie tzn. mid/solo itd. itp. więc problemu ze mną nie będzie, prawie 30 lvl

jak coś to pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Klan   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...