Paweu. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 PRZYJMĘ/SZUKAM OSOBY DO KLANU W tym temacie mają znajdywać się jedynie posty które oznajmiają iż szukają, przyjmą osoby do klanu Smite Obowiązkowy wzór. PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU [color=#ffffff][b][font=tahoma,geneva,sans-serif][size=5]PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU[/size][/font][/b][/color] [color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Nazwa klanu:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Krótkie info o klanie:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Wymagania:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Kontakt:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma,geneva,sans-serif]Dodatkowe informacje:[/font][/color] SZUKAM KLANU [color=#ffffff][b][font=tahoma,geneva,sans-serif][size=5]SZUKAM KLANU[/size][/font][/b][/color] [color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Krótkie info o sobie:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Ilość grania dziennego:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Nick:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Co oferujesz:[/font][/color] [color=#cc6633][font=tahoma, geneva, sans-serif]Dodatkowe informacje:[/font][/color] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9695965 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 SZUKAM KLANUKrótkie info o sobie: Lubie grać arachne oraz freyaz ah muzen cab i raIlość grania dziennego: Około 3-5hNick: TrzyGlowyTrytonCo oferujesz: nwDodatkowe informacje: konrad 17/5 lat posiadam mikro i mam 18 prawie 19 lvl [ogien] 9695965 [/ogien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolenko Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 SZUKAM KLANUKrótkie info o sobie: Gram postaciami na mida, adc assasin albo tanki:Ilość grania dziennego: Dziennie gram z 4hNick: KarolenkoCo oferuję: zaangażowanieDodatkowe informacje: Mam 19 lat ts-a mikro i pro kompa więc nie bd na mnie czekać podczas ładowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badumtss1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie: Miły, pomocny. Gram głównie postaciami takimi jak Change, Ao Kuang, Freya oraz Arachne. Ilość grania dziennego: 3-4h dziennie. Nick: EhelonsCo oferujesz: Pomoc innym w klanie, mogę wykonać jakąś grafikę dla klanu itd. Dodatkowe informacje: Posiadam skype/teamspeak/mam 30 poziom w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciap123 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie: Miły, pomocny. Ilość grania dziennego: 3h dziennie. Nick: AgronCo oferujesz: Pomoc innym w klanie, mogę wykonać jakąś grafikę dla klanu itd. strony www itpDodatkowe informacje: Posiadam skype/teamspeak/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacio1995 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Szukamy osób do nowego klanu QuinariPL (tag : JebPL) Wymagania : - wiek 15+ - częsta aktywność - poczucie humoru - najlepiej byłoby , żeby osoba ta posiadała majka i TeamSpeak - a Rekrutacja : W sprawie rekrutacji proszę pisać Prywatną wiadomość na forum lub w grze pod nickiem MaltenoPL / Cirkays oraz pod tematem (wzór poniżej) Jest również opcja rekrutacji na ts : ts3.org.pl kanał 20 LogHorizon hasło : xxx Skład: Cirkays (Chronos/SunWukong) MaltenoPL (Artemis/Apollo/Ymir) Polak222 ( Arachne/Change) DreamTeamHeroin (Neith) I3oSkiPL (Zeus/Xbalanque/Ao Kuang) KrzychuTHC ( Agni/Zhong Kui) Zapraszamy również do wstąpienia do grupy SMITE Polska na Facebooku: xxx Zapewniamy super zabawę ! Wstąp , a napewno się nie zawiedziesz. Wzór podania: Mikrofon : tak/nie Wiek : Nick : Preferowana postać : Lvl : Czas na grę dziennie : Coś o sobie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Google.pl Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie:Ogólnie ogarnięty człowiek. Lubię grać w smite kilka gier dziennie (mam życie i inne gry) Ilość grania dziennego:Kilka gier. 2-3h Nick:xHafun Co oferujesz:Serwer TS, Forum. Zależy co potrzeba Dodatkowe informacje:Nie będę tutaj się rozpisywał. Jak będziecie chcieli to się dowiecie wszystkiego na PW CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ign: Endymionek pref jungle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracz4444 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie: 18 na karku, umiem poprawnie posługiwać się ojczystym językiem, raczej szybko wpasowuję się w nowe towarzystwa Ilość grania dziennego: 4h, raczej o różnych porachNick: WhoYouPL (tak, wiem..:|)Co oferujesz: Co oferuje? Siebie nie no serio, szukam ekipy i mam nadzieje że to ona mi coś zaoferuje. Mnie poznacie w praniuDodatkowe informacje: Nie ma mowy o klanie bez TS/Skype czy czegoś takiego. No i raczej nie chce być w GiMbNaZjum terror killers + z przykrością stwierdzam że drażni mnie brak mutacji ;/Jakby kogoś moja osoba interesowała, to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grande Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU Nazwa klanu: Turn My Swag On Krótkie info o klanie: Klan dla ludzi ogarniętych z humorem, bez spinaczy i parapetów, nie wymagamy skype. Wymagania: Koło 15 lvla i ogarnięcie w grze. Żeby nie było lamienia. Kontakt: 43304622 gg grande586 skype [/size] Dodatkowe informacje: Póki co jest nas 3 znajomych znamy się ponad 2 lata. Jesteśmy ogarnięci, nie spinamy się, nie jesteśmy parapetami, mamy różne pasje i zainteresowania o których też można popisać na gygy. Mamy już junglera, adc i mnie uniwersalnego. Troche zjebałem prezentacje :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerem96 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU Nazwa klanu: BlackShiftKrótkie info o klanie: Jest to nowy klan jak i gracze którzy go założyliWymagania: TS, Poczucia humoru, Aktywności, Mnóstwo zabawy pozyskiwanej dzięki tej grze ;pKontakt: GG - 21144420, Skype - JeremPLDodatkowe informacje: Nie zważamy na lvl jak i to czy ktoś jest nowy czy nie...dopiero także zaczęliśmy więc nie będziemy wymyślać nie wiadomo co. Chcemy dobrze się bawić i przyjemnie spełnić czas jak i poszerzyć społeczność graczy BlackShift która nie obejmuje tylko Smite'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.N Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANUNazwa klanu: Lazarski RejonKrótkie info o klanie: Jak narazie w klanie jestem Ja i moj kolega z rl. Zaczynamy grac w Smite.Wymagania: 1-10 lvl, majk, ts3.Kontakt: PW mpc, albo w grze xBonusBGCDodatkowe informacje: Szukamy mida,topa,jungli. My chodzimy duo bot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech1230 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU Nazwa klanu: Pentors Krótkie info o klanie: Klan jest dobrze rozwinięty, często gramy pre-made, miła atmosfera na tsie. Wymagania: Posiadanie tsa, Lvl nie ważny lecz wiek +17 (dobrze jesli jest ktos po mutacji głosu) Kontakt: PIsać tutaj do mnie na PW lub na smite do RAKU96 lub do RiviT Dodatkowe informacje: Szukam ludzi ogarietych którzy lubie grać teamplay, niepszeszkadzaja na tsie oraz lubia dobra gre Cześć i czołem ;p Gram dla zabawy nie dla spiny i wygrancyh w konkursach Czity to nie dla mnie ,wybieram skilla ;P Wyscig?? Każdy ;p Nie musze wygrywać... Ps: Chcesz zagrac w NFS W (Nie na PVP) tylko żeby pożcigac, pogadac pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapek Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU Nazwa klanu: -- Krótkie info o klanie: Klan dopiero powstanie, ponieważ potrzebujemy jeszcze jednej osoby, która grałaby by na pozycji support/guardian. Ja wraz z kolegami dopiero zaczynamy przygodę w smite ale szybko się uczymy . Wymagania: wiek +16 , kultura osobista , teamspeak , duża ilość wolnego czasu. Kontakt: W grze: WapRozkurwiator lub KATURV1X Dodatkowe informacje: --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 SZUKAM KLANUSzukam ogarniętego klanu, gdzie nie ma ludzi grających z medytkami. Nie muszą być to jakieś prosy, ale w miarę ogarnięte ludzie. KappaKrótkie info o sobie: Gram w smiajta długo, mama 30lvl, dwie legendarkiIlość grania dziennego:Zależy czy mi się chce. Gram codziennie, po 3-5 godziny.Nick: JeronqDodatkowe informacje:Kontakt przez forum albo w grze. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urso223 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie: Nazywam się Kamil i mam 15 lat. Bardzo lubię grać w smite oraz w SAMP.Ilość grania dziennego: Kilka godzinNick: TheUrsoCo oferujesz: Dobrą ogarniętą grę.Dodatkowe informacje: Mam 25 lvl, najbardziej lubię grać jungle. Moje ulubione postacie to: Arachne oraz Loki, ale lubię pograć ao kuangiem, poseidonem lub zeusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sket5100 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie: Gram każdą postacią/Gram bardzo długo/Jestem ogarniętą osobą Ilość grania dziennego: Około 4-7h godzin dziennieNick: WavitCo oferujesz: zaangażowanie i dobrą gręDodatkowe informacje: 15lat, posiadam mikro,curse voice, Team speak, skype, Mam God Pack, Wiele skinów, 30LVL i 40 masterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sky3r Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie: Nazywam się Michałi mam 18 lat. Czasem pykam sobie w Cs'a no i w Smite.Ilość grania dziennego: Różnie.Ale przynajmniej 2 godz będą.Nick: AroPLCo oferujesz: Nawet w miare poziom gry Po za tym służe pomocą w kwestiach technicznych jak serwer ts3 itd itdDodatkowe informacje: 30lvl . Mói main to mid.Aczkolwiek od czasu do czasu lubię pograć na innych pozycjach.Kontakt najlepiej w grze lub póki co tutaj na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokize Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 PRZYJMĘ OSOBĘ DO KLANU Nazwa klanu: PolishSquadKrótkie info o klanie: Klan Dla polakow, gdzie nie ma miejsca dla nowych graczyWymagania: Umiejetnosc kupowania itemkow pod conquesta, 30 lvl minimum 35 masterek lub wieksza liga niz Gold V, TS oraz umiejetnosc komunikacji przez niego [ z doswiadczenia wiem ze nie wszyscy potrafia naciskac klawisz i zakomunikowac ze np ss na midzie ] Kontakt: tutaj PW lub w grze yokize / Yokize [ czasami nie dziala z malej lub duzej ] Dodatkowe Klan powstal przez 3 kolegow co graja juz w smita bardzo dlugo szukamy osob by miec stala 5 i grac pre-mady na poziomie oraz customy, nie przyjmujemy ludzi bez poczucia dystansu jak i humoru oraz komunikacji na poziomie wiekszej niz podanie tylko missa. Wiecej informacji podam na PW lub TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziuk75 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 SZUKAM KLANUKrótkie info o sobie: Nazywam się Konrad i mam 15 lat.Ilość grania dziennego: różnie bywa, czawem wcale, czasem kilka godzinNick:Xeute75Co oferujesz:Ogarniętego członka zespołuDodatkowe informacje: Narazie 3 lvl na koncie, ponieważ zapomniałem hasła na stare, na którym miałem 22lvl. Oraz mainuje Serqet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FailStunt Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 SZUKAM KLANU __________ Krótkie info o sobie: Maciej, lat 17. Uczę się w technikum ekonomicznym. W moim harmonogramie na pierwszym miejscu jest dziewczyna, ale oczywiście znajduje czas również na grę. __________ Ilość grania dziennego: Wszystko zależy od tego czy mam czas czy nie. Jeśli mam czas to gram. Dokładna ilość jest nie do obliczenia, staram się wbijać wszystkie First Winy codziennie, więc poświęcam na grę przynajmnie 2h (i napewno ponad) dziennie. __________ Nick: FailStunt __________ Co oferuję: I tutaj jestem niestety zmuszony poruszyć temat mojego doświadczenia w tej grze. Zacząłem grać od bety, od prawie samego początku. Grałem z kolegami którzy uczyli mnie jak grać itd. Na jakiś czas skończyłem, bodajże kiedy wbiłem 15 poziom. Kilka miesięcy temu znowu zacząłem grać zdobywając chyba 23 poziom. Po tej przerwie, kilka tygodni temu powróciłem i zdobyłem (chyba wczoraj) 27, i zbliżam się do 30. Moje przerwy spowodowały to, że mam niestety mało masterek. Konkretnie 5 Moje ulubione postacie to Vulcan, Neith, Agni, Ra oraz Anhur. Obecnie mainuję Vulcana gdyż gra nim się no po prostu świetnie. No ale przejdę do pytania. Oferuję gracza ogarniętego, ale lubię mieć własną metodę gry. Nie kupuję podręcznikowo rzeczy przeznaczonych dla danych postaci (chodzi mi o skille aktywne).Moje buildy są prawie jednakowe na każdy typ postaci (adc, mag, tank). Nie lubie grać tankiem, dużo lepiej sprawuję się w postaciach magicznych takich jak właśnie Vulcan. W grze radzę sobie dobrze, dogaduję się zwykle z teamem. Jak już wcześniej wspomniałem mam 17 lat, mutację (jakby komuś przeszkadzał jej brak), mikrofon, ts3, mumble itd. __________ Dodatkowe informacje: Kontaktować się ze mną można tutaj, na PW lub w grze. __________ ps. Wiem że w sumie nie wg schematu ta prezentacja ale jak już mówiłem nie lubię działać podręcznikowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar_turok Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie:Mam na imię Arek. Dopiero zaczynam ) Lubię grać Ranged / Fizyczne oraz mele/fizyczne , lecz ranged bardziej .Ilość grania dziennego:Zależy od potrzeb ( w czasie wakacji dużo czasu)Co oferujesz:Dobrą grę ( mimo , że teraz zaczynam) Potrafię wyciągać statystyki 18/3 20/5 (nie z botami) Dodatkowe informacje:Pograłbym w klanie ;D Ps. schemat nie działa :P Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukser21 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witamy.Poszukujemy aktywnych graczy do klanu [CprT] w grze Smite . Wymagania : Skończone 14 lat Podstawowa znajomość języka angielskiego Co najmniej 12 lv Posiadanie komunikatora głosowego typu skype, ts3 Możliwość zagrania 4 meczy tygodniowo Oferujemy : Miłą atmosferę Ogarniętych ludzi w teamie Pomoc w grze Dobrą zabawę Poczucie humoru Kontakt : Skype - xkmhardx Smite - Inecari Członkowie Klanu : basek1337 [Hubert] - Support, 30lv, GP, 15 mastery level Inecari [Kamil] -Adc/Ad, 30lv, GP, 21 mastery level W razie jakich kolwiek pytań proszę pisać pod tym tematem lub na kontakt podany powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokiqz Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 SZUKAM KLANU Krótkie info o sobie: 29,5 lvl 27 mastery lvl preferuje ymira i chronosa ew meithIlość grania dziennego: Około 3-5hNick: R0ZP13RD0LCo oferujesz: miłą atmosfere i czestsze wygrane ;dDodatkowe informacje:radek 15,5 lat posiadam mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traves Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 SZUKAM KLANUKrótkie info o sobie: 19 lat, ogarniam Smite, z chęcią dołącze do jakichś ogarniętych ludzi z którymi można popykaćIlość grania dziennego: zależy, ale jestem praktycznie codziennie po kilka godzinNick: EuclysCo oferujesz: humor i skilla w klanie :]Dodatkowe informacje: raczej ogarniam się wszędzie tzn. mid/solo itd. itp. więc problemu ze mną nie będzie, prawie 30 lvl jak coś to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.