Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer zrobić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na modach

mało jest ich

wystarczy dobra reklama

Serwer na modach nie wypali ponieważ nikomu się nie chce pobierać launchera

Opublikowano

Survival Frakcje staje sie pospolity teraz zwyciężą serwery osób które , są sławne są youtuberami , epickie i autorskie pluginy , prostota ale z klasą , Hardcore też słabo wkońcu to 30 slotów minimum 100 mi sie wydaje takie moje zdanie

Opublikowano

Ktoś jeszcze się wypowie jaki zrobić tryb 30slot? :D

Rób starego dobrego FreeBuilda z nowymi dodatkami (MiniGames, automatyczne działki), a nie kombinuj. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Rób starego dobrego FreeBuilda z nowymi dodatkami (MiniGames, automatyczne działki), a nie kombinuj. :)

Pozdrawiam.

To załatw Pluginy na ten serwer to zrobię jeszcze dzisiaj albo napisz mi na PW albo skype jakie pomysły twoje zrobić na serwer to zrobię :)

Opublikowano

To załatw Pluginy na ten serwer to zrobię jeszcze dzisiaj albo napisz mi na PW albo skype jakie pomysły twoje zrobić na serwer to zrobię :)

Jak chcecie też mogę pomóc bo własnie kończę własny serwer pvp

Ewentualnie the walls + minigames

x

Opublikowano

Jak chcecie też mogę pomóc bo własnie kończę własny serwer pvp

Ewentualnie the walls + minigames

Napisałem ci na PW ;)

Opublikowano

Hmm.
Może nutka FreeBulidu z Minigame ? Arenami splegg powiec ile masz ramu bo mi na 50slotow starcza 2,5gb ramu.

Serwer Minecraft !
Survival+Frakcje ! DROP&EXP ze STONE

IP:neyoncraft.yfun.pl

Opublikowano

freebuild- dobrze wykonany potrafi przynieść wiele zysku, bo spierdzielonych to i ze sto mogę ci pokazać, choćby blackmc- ciągle pusty

survival+frakcje - musi być super, wiele graczy,najlepiej oldschool- pluginy takie jak: zapomiany falsebook, odchodzący factions, prosty xauth, i daj coś z nowości- payinitemsforguilds , cookie monster(jakieś nowe przedmioty wypadające z potworów), i jeżeli masz dobrą maszynę to daj też orebfuscator- długo nie było rud na gildiach :) ale jeżeli masz słabszą maszynę to daj otherdrops- ale najlepiej w skrypcie- do tego jeszcze skrypt na wypadanie głów z graczy i jakiś anticheat albo nocheatplus.

liczę na like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...