patryk12329 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema, mam serwer, wygenerowany świat - superpłaski, da się zrobić, żeby teraz zaczął mi się generować domyślny ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTajemniczyx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie, musisz wygenerować nowy świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Możesz programem MCEdit, wygenerować obok zwykły świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RexioManTM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Albo skopiuj MCeditem ten płaski świat i wklej go na wygerenowany normalny świat "Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterCio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Możesz programem MCEdit, wygenerować obok zwykły świat. tak jak wyżej a jak nie to normalnie mapkę z singla i wgrać... to chyba nie takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niqueish Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Możesz zmienić wartość generowania świata NBT Editem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.