VNM1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 otóż mam same problemy z promt2, odkad ściągnąlem go, brakowało mi plików w folderze pack, tak wiec skopiowałem cały metin2pl pack i wkleilem do promt2, wlaczylem patcha no i sciagnal mi to co trzeba. "TO CO TRZEBA" jestem teraz w grze, nie moge nic zaktualizować, a nie widze żadnego eq serwera, pokazuje mi np zbroja na 102 level, a jak zaloze to nagle jestem w ziemi i ruszać się nie moge, albo sztylety na 100level jak mam zalozone to ich nie widze tylko gwiazki, co mmam zrobic? Odnośnik do komentarza
Chipset. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ściągnij jeszcze raz clienta, będzie najprościej o ile masz szybki internet. możesz też wrzucić patchera do innego clienta, jest dużo logicznych opcji które mogą pomóc. Odnośnik do komentarza
VNM1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 świetny pomysł, mam jeszcze starego clienta promt2 z przed czasów wrzuce tam i edytuje czy zadziałało EDIT dalej jestem wbity w ziemie, niby wszystko mi sciagalo i aktualizowało a dalej tak samo ...... Odnośnik do komentarza
Hostel_ViTali Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wyłącz anty wirusa i sciągnij klienta na nowo patchuj go i musi działac :-) Odnośnik do komentarza
Nexicoll Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ewentualnie z klienta promt2 weź pliczki icon i z locale_pl wyciągnij itemlist, itemdesc i item_proto wklej do swojego locale i powinno śmigać CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !! Odnośnik do komentarza
VNM1 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wyłączyłem antywirusa. i zawsze gdy klikam na patchera to 8,19mb mi pobiera czy tam napis jesdt tylko sprawdzania patchera i ni c odrazu wlacza nie sciaga mi nic nowego ;c Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.