pajsor3 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wyzywający:Pajsor33Wyzwany:N.CWstawienie prac do: do 2 dniGłosowanie do : 2dniTematyka:Horrorcore / zycie Notatka:Bez zadnej notki . Co ty Pierdolisz Crew ? Czy ci się w głowie Adamkiewiczowie zapłodnili ? Czy to może głupota od urodzenia ? W Twoja stronę rzucam panche Ostre jak kosa kibola, Twoje gardło jest rozcięte Płynie krew po podłodze Matka w płaczu , a ty umierasz . Tak samo twoje teksty Są martwe , bez sensu i składu ! Piszesz je jak jakiś nieudolny, niekompetentny alkoholik , Teraz Doktor . Kostucha wystawi ci receptę, 5G Crocodile i 2 zoofile , Zgwałcą cie , a następnie zjedzą . I nastąpi koniec twojej marnej kariery bez kariery . Odnośnik do komentarza
NAJEBANY CREW Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Odjebałeś tak straszną żenadę, a i tak poświęcam na nią 8 wersow. Czuj się, kurwa, zaszczycony. Nie wiem koleś czy to fory, czy Ty myślisz że masz talentRozpierdole cie jak chce, to kurwa nie jest wiejski baletKoniec mojej kariery powiadasz, ja w ogóle jej nie mamMoje teksty niszczą Cie, jak Północna KoreaJa jak ten Kim Dzong Un, napierdalam całym arsenałemTy stoisz na polu bitwy, z jednym marnym działemGdzie ty masz te swoje puche stary, lepiej sie schowajAlbo swoje marne teksty, dla siebie zachowaj...@down To ja nie wiem o co mu chodzi,najpierw napisal w naszym topicu, a teraz tutaj ze to tekst to po co mnie dissuje?!? Odnośnik do komentarza
Plesniawek# Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hmm, Pasjor pisząć te "punche" kierowałeś je do przeciwnika czy do tak zwanych hejterów, co jest częste w horrorcore ? Ja wgl. nie wiem o co tutaj Wam chodzi, ale głos na Crew, bo lepszy tekst Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Wacek_21 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pajsor, początek słaby, bez rymu, a proporcje długościowe 1 i 2 wersu - jak byś to nagrał?Crew, całkiem fajna nagrywka z tego by była, tylko do ostatniego wersu jedno słowo (najlepiej wzmacniacz:kurwa) Oczywiście głos na Crewa, bo Filozof (ten od Myśli Uwolnionej) w sygnie, a tak na serio to po prostu lepszy tekst Odnośnik do komentarza
Svacior. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Crew Odnośnik do komentarza
SoiThe Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Crew Odnośnik do komentarza
Sence ° Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Crew oczywiście. pajsor zero rymów, co to kurwa jest? liryka dla zoofilów? Odnośnik do komentarza
PadrinoToJa Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Omfg... CREW. Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c Jbc. piszcie pw Odnośnik do komentarza
RutherforPolska Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 CREW przerób to na rap nagraj płyte zostaniesz sławny:D Odnośnik do komentarza
!.Szymcio:* Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 crew Odnośnik do komentarza
LanPL Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 crew Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki (Python, Prolog, Haskell). Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Wygrywa NAJEBANY CREW Gratki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.