Alex Mercer Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema wszystkim gram w minecraft od niedawna i nie rozumiem/wiem kilku rzeczy.Więc dlatego mam kilka pytań do osób które mogłyby się obudzić o trzeciej w nocy i wyrecytować z pamięci cały Minecraft (ale nie tylko do takich ) Oczywiście jeśli jesteś super-hardcorowym-epickim-pro-koksem w Minecraft i czytasz ten temat to może się to skończyć silnymi wstrząsami emocjonalno-nerwowymi, sześciennymi halucynacjami, zawałem serca i rozumu, chęcią rzucenia w monitor czymś kwadratowym oraz wieloma innymi przypadłościami czytania tematu o Minecraft . Okej lekko przesadziłem z głupotami, ale teraz do rzeczy :-) Po pierwsze, na jakiej wysokości znajduje się : -żelazo -złoto -redstone -diament -amelinium Po drugie, o co chodzi w alchemii (wiecie, z chemii jestem słaby) ? Po trzecie i ostatnie oraz najważniejsze : w enchantingu niektóre itemy mogą zwiększyć swoją wytrzymałość, ale czy przy maksymalnym ulepszeniu stają się NIEZNISZCZALNE ? W końcu w realnym świecie diament jest niezniszczalny, a że jest fajnym kryształkiem to w sześciennym świecie też mu się to należy ^_^ Jeśli chcecie mi pomóc to odpowiedzcie na którekolwiek pytanie, a jeśli nie chcecie mi pomagać to nie odpowiadajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiam13 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1. -złoto -żelazo -diament a redstone dotyczy czego innego 2. sam tego jeszcze nie obczaiłem 3. nie, nie stają się niezniszczalne Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specnaz002 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 2. Miksturki dają graczom lub mobom ciekawe boost'y - chyba nic więcej do dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponurak145 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 1: żelazo można spotkać na każdym poziomie złoto poniżej 30 diamenty poniżej 20 redstone poniżej 30 2: alchemia wyżej została przedstawiona możesz właśnie się nią umocnić np mikstura siły zwiększa twój dmg 3: enchantowanie na niezniszczalość polega na tym że na niezniszczalność III to np diamentowy kilof użyć ma 1500 + - to musisz wykopać jakoś + - 4 bloki żeby zostało mu jeszcze użyć 1499 PS: jeżeli masz jakieś jeszcze pytania to pisz bo właściwie to wszystko już wiem do patchu 1.5.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jeżeli chodzi o Alchemię, jest to nowość w MineCrafcie (no nie taka nowość, parę wersji temu wprowadzona), pozwala ona na tworzenie swoich mikstur, zdobywania nowych surowców do ich tworzenia, możesz stworzyć naprawdę ciekawe fiolki, mające różnorodne zastosowania ~ rzucane, miotane, pitne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.