Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Adventure PvP Jedyny Taki W Polsce [Adventure PvP & MiniGames]

Być Jak On

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam Zaszczyt Zapowiedzieć Serwer

Adventure PvP

&

Mini Games

Ilość Slotów : 45

Ip: SpecGry.Pl

Start Przewidujemy na 20 sierpnia godzina 16.00 jesteśmy teraz w fazie beta testów żeby nie było bugów i niedociągnięć

Co To Jest Adventure PvP?

Adventure PvP To Typ Serwera Który Polega Na Walce Graczy W Przebraniach Mobów

Są 3 Typy Klas Klasy Podstawowe/V.I.P/Super V.I.P

Epickie Walki Będą Też Urozmaicały Różne Ukryte Na Mapie Skrzynki Z Skarbami

Do Dyspozycji Graczy Będą Również "MiniGry" Takie Jak Splegg,Hide'n Seek czy TnT Run

Jeżeli gracze będą chcieli dodamy też inne typy rozgrywek :)

Kilka Fotek z Serwera

d95g.png

1fpn.png

09w5.png

7ta6.png

Opublikowano

Słaba Prezentacja, mało co się dowiedziałem.

IP bez portu, nie wiem czy będzie działać.

Mała liczba slotów, 45 to "Pseudo" kwadratowe masakry.

Po zdjęciach widać dość słabo wykonany Spawn (obok TNT RUN) oraz ta nie "normalna" lawa.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dlaczego Pseudo Kwadratowe masakry? Mała liczba z powodu tego że nie wiadomo jak wypali jeżeli gracze będą grali zwiększymy sloty tak wiem lawa wygląda brzydko z tego powodu że jesteś adminem mógł byś ją poprawić a lobby - spawn też przecież nie musisz krytykować serwera gdzie jesteśadminem . Słaba prezentacja ? dlaczego podaj przyczyny - poprawie IP bez portu Ip jak widać jest liczbowe więc nie potrzebuje portu ponieważ port domyślny to 25565 a tu taki jest więc port jest nie potrzebny :)

Opublikowano

Mała uwaga, Refresh co 24h ;)

Chodziło mi oto, że Pseudo "Kwadratowe" mają tyle slotów a zazwyczaj opłacają ten serwer dzieci.

Jestem adminem, nie budowniczym, może jakby twój brat nie rozwalił mojej pracy to pobudowałbym coś.

Prezentacja 1/10 + za to że podaliście IP i nazwę ;)

Brak grafik, dziwnie dobrane kolory.

Ogólnie, to nie wiem poco taka wielka arena Splegg jak na początku grać tam będzie z 10 osób?

Na serwery z MiniGame min.100 slotów aby rozgrywka miała jakiś sens a nie 1vs1.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

45 Slotów było ustalone z góry ponieważ ja chciałem 64 sloty (staczek )Lecz "Siła wyższa" (Nie Ja) Chciała tyle.Następne nie jestem dzieckiem :).Jesteś adminem lecz coś powinieneś zrobić z tego tutułu że na serwerze nic nie zrobiłeś :P.Ciesze Się Z Jednej Strony że rozwalił bo splegg jak i TnT Run był brzyyyydki :).brak grafik? są ss?Mogę dodać jeszcze kilka jak tylko skącze spolszczać komendy.Cytuje "na początku grać tam będzie z 10 osób nie przed samą prezentacją grało 10 osób teraz będzie (mam Nadzieje) więcej :) A ten serwer to nie jest typowy MiniGames Tylko bardziej Adventure PvP + MiniGames :) Więc Wiesz Jak będą ludzi momentalnie zwiększamy sloty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...