Skocz do zawartości

[Zapowiedź]Adventure PvP Jedyny Taki W Polsce [Adventure PvP & MiniGames]

Być Jak On

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko

Mam Zaszczyt Zapowiedzieć Serwer

Adventure PvP

&

Mini Games

Ilość Slotów : 45

Ip: SpecGry.Pl

Start Przewidujemy na 20 sierpnia godzina 16.00 jesteśmy teraz w fazie beta testów żeby nie było bugów i niedociągnięć

Co To Jest Adventure PvP?

Adventure PvP To Typ Serwera Który Polega Na Walce Graczy W Przebraniach Mobów

Są 3 Typy Klas Klasy Podstawowe/V.I.P/Super V.I.P

Epickie Walki Będą Też Urozmaicały Różne Ukryte Na Mapie Skrzynki Z Skarbami

Do Dyspozycji Graczy Będą Również "MiniGry" Takie Jak Splegg,Hide'n Seek czy TnT Run

Jeżeli gracze będą chcieli dodamy też inne typy rozgrywek :)

Kilka Fotek z Serwera

d95g.png

1fpn.png

09w5.png

7ta6.png

Dlaczego Pseudo Kwadratowe masakry? Mała liczba z powodu tego że nie wiadomo jak wypali jeżeli gracze będą grali zwiększymy sloty tak wiem lawa wygląda brzydko z tego powodu że jesteś adminem mógł byś ją poprawić a lobby - spawn też przecież nie musisz krytykować serwera gdzie jesteśadminem . Słaba prezentacja ? dlaczego podaj przyczyny - poprawie IP bez portu Ip jak widać jest liczbowe więc nie potrzebuje portu ponieważ port domyślny to 25565 a tu taki jest więc port jest nie potrzebny :)

Mała uwaga, Refresh co 24h ;)

Chodziło mi oto, że Pseudo "Kwadratowe" mają tyle slotów a zazwyczaj opłacają ten serwer dzieci.

Jestem adminem, nie budowniczym, może jakby twój brat nie rozwalił mojej pracy to pobudowałbym coś.

Prezentacja 1/10 + za to że podaliście IP i nazwę ;)

Brak grafik, dziwnie dobrane kolory.

Ogólnie, to nie wiem poco taka wielka arena Splegg jak na początku grać tam będzie z 10 osób?

Na serwery z MiniGame min.100 slotów aby rozgrywka miała jakiś sens a nie 1vs1.

Nieregulaminowa sygnatura

45 Slotów było ustalone z góry ponieważ ja chciałem 64 sloty (staczek )Lecz "Siła wyższa" (Nie Ja) Chciała tyle.Następne nie jestem dzieckiem :).Jesteś adminem lecz coś powinieneś zrobić z tego tutułu że na serwerze nic nie zrobiłeś :P.Ciesze Się Z Jednej Strony że rozwalił bo splegg jak i TnT Run był brzyyyydki :).brak grafik? są ss?Mogę dodać jeszcze kilka jak tylko skącze spolszczać komendy.Cytuje "na początku grać tam będzie z 10 osób nie przed samą prezentacją grało 10 osób teraz będzie (mam Nadzieje) więcej :) A ten serwer to nie jest typowy MiniGames Tylko bardziej Adventure PvP + MiniGames :) Więc Wiesz Jak będą ludzi momentalnie zwiększamy sloty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Zapowiedź]Adventure PvP Jedyny Taki W Polsce [Adventure PvP & MiniGames]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...