IstvanPL Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 brak danychbrak danychbrak danych http://lycanuslongju.it/ http://lycanuslongju.it/registrazione.php w grze http://lycanuslongju.it/download.php Kamermod: http://www37.zippyshare.com/v/26560505/file.html https://www.virustotal.com/pl/url/6e4a7d24d89becd8a6de8a64d994909e09fdacbce0fb07287b268c4119d26240/analysis/1376932331/ podstawowe eqstandardowoperły i na epikix 200%x 200%x 200%[sGM]NathanOd autora Gram w Shinsoo, nick GoToHell lub R3N. 5 bon dropi w av2 skille robimy na G instrukcjami od instruktorów a na P kamykiem od handlarki za 3kk Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Szybko wbić ten 95 lvl ? sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Shiya. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Spoiler nie działa czy co? Ogólnie serwer jest świetny. Fajnie się gra, masa nowości, dużo broni itp. Również gram w shinsoo. Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szybko wbić ten 95 lvl ? Ja mam 81 po 2 dniach gry, ale bez jakiegoś maniackiego grania:P Odnośnik do komentarza
Ranchel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No to pobieram klienta i zagram w Shinnso, choć przeważnie gram w Jinno. Dużo ludzi gra? Odnośnik do komentarza
`Nakou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 jaki wgl. max lv ? są gdzies przetłumaczone bony na Polski/Angielski ? Odnośnik do komentarza
Ranchel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 jaki wgl. max lv ? są gdzies przetłumaczone bony na Polski/Angielski ? 150 max. Odnośnik do komentarza
Shiya. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak chcę uruchomić patcher i naciskam start to pisze: Program metin2client.exe przestał działać. Poprawnie działanie tego programu zostało zatrzymane z powodu problemu. Zamknij program. Może ktoś mi pomóc? Miał ktoś taki problem? Proszę o odpowiedź, dziękuję. Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry Odnośnik do komentarza
Ranchel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak chcę uruchomić patcher i naciskam start to pisze: Program metin2client.exe przestał działać. Poprawnie działanie tego programu zostało zatrzymane z powodu problemu. Zamknij program. Może ktoś mi pomóc? Miał ktoś taki problem? Proszę o odpowiedź, dziękuję. Za pomocą administratora uruchamiaj. A co do serwera, chyba nie ma po co tu grać. Jak w M1 Jinno jest 7 osób w tym jeden sklep? Odnośnik do komentarza
Shiya. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Robiłam tak, ale nic z tego. Jakieś inne pomysły? Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przybywa powoli graczy, a serwer jest ciekawszy niż większość polskich szitów. Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gdzie dropią perły , stalki i bronie 75 ? Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Stalke moge Ci dac :P perly z malzy a te w atlantydzie z ludzików. bronie 75 riper i red smok ktory respi prawy dolny rog ognistej ziemi (mozna tam wejsc od 75 lvla u teleportera). EDIT: dodali zdobywanie pereł u CRAFTERA:P trzeba mieć kamienie z małzy i w zaleznosci od perly albo broszurki albo krwiste kamole (all dropi obficie w grocie). Odnośnik do komentarza
xVolturix Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zróbcie mi WH Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak ktoś gra ninja to moge zprezentować mu sztylety na 75 i łuk, a szamanowi dzwonek :P Odnośnik do komentarza
Therd aka Front Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak jest z marmurkami?Bo zagralbym archerem :P Odnośnik do komentarza
xVolturix Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jezeli ma ktos jakies obawy przedtym czy serwer jest dobry i niepowtarzalny to oglądnijcie sobie trailer : https://www.youtube.com/watch?v=OFEBjPpG9LA Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak jest z marmurkami? Bo zagralbym archerem :P U npc nie ma, a w grocie bys sie zajechal na poli raczej :P Odnośnik do komentarza
MyInside Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak jest z ludźmi online - sporo? Do grających - jaki to typ serwera waszym zdaniem? Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak jest z ludźmi online - sporo? Do grających - jaki to typ serwera waszym zdaniem? Drop yang-Easy , Exp-Medium, Drop- Medium Ludzi bardzo mało. Z czego lecą te zioła z których robi się u Craftera Peta ? Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Drop yang-Easy , Exp-Medium, Drop- Medium Ludzi bardzo mało. Z czego lecą te zioła z których robi się u Craftera Peta ? Z smoka w grocie. EDIT : dodałęm linki do kamermoda z wh do 1 postu. Odnośnik do komentarza
CheaTOver Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Epiki robimy z broni na 65? Czy z broni na 75 też coś robimy? Dużo graczy (głównie chodzi mi o shinsoo i jinno )? Jak z kaśą ( ile idzie ze spota piesków )? I co z bonami ( jest jakieś tłumaczenie czy coś)? Zbieram like ;x Odnośnik do komentarza
Ranchel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Epiki robimy z broni na 65? Czy z broni na 75 też coś robimy? Dużo graczy (głównie chodzi mi o shinsoo i jinno )? Jak z kaśą ( ile idzie ze spota piesków )? I co z bonami ( jest jakieś tłumaczenie czy coś)? Ludzi strasznie mało, ch1 m1 jinno wczoraj było 8 osób w tym jeden sklep. Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Epiki robimy z broni na 65? Czy z broni na 75 też coś robimy? Dużo graczy (głównie chodzi mi o shinsoo i jinno )? Jak z kaśą ( ile idzie ze spota piesków )? I co z bonami ( jest jakieś tłumaczenie czy coś)? Z bronie 65 epiki na pvp a broni 75 pvm. Dodałem kamermoda więc bony masz po polsku:P Odnośnik do komentarza
xVolturix Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Z smoka w grocie. EDIT : dodałęm linki do kamermoda z wh do 1 postu. Istvan zrobiles WH jestes bogiem zrobisz wszystko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.