Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy lubisz steam?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nielubie bo nawet gry z cda musze pobierać aktualizować itp. nie nawidze tego i przez to nie lubie staema i tak samo jak ten ubisoftowy steam

Opublikowano

Steam jest dobry, czasami są takie promocje że hej! a aktualizować musisz, bo może jakiś ważny uptade, co naprawia dużo bugów?

@edit Literówka.

Opublikowano

steam to chyba najlepszy program na którym możesz posiadać gierki steam jest pierwszy na liście a za nim origin chyba ;p ps lubie steama mam na nim ponad 60 gierek

Opublikowano

Nie używam i nie zamierzam. Jak chcę jakąś grę, program to torrenty i mam.. Nie widzę sensu używania tego "Steam'u" mimo tych promocji i innych okazji. Każda gra szybko mi się nudzi (wyjątkiem są stare tytuły [mam na myśli np. UT 99]) więc.. Wolę pobrać za darmo i przynajmniej na trochę mam grę.. A i tak gram w starsze gry więc rzadko zdarza mi się używać uTorrenta :P A multiplayer potrzebny mi jest tylko w UT 99 (akurat mam oryginalną płytkę..). W nowsze gry na multiplayer nie pykam.

A po drugie Steam kojarzy mi się tylko z komunikatorem głosowym ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie używam i nie zamierzam. Jak chcę jakąś grę, program to torrenty i mam.. Nie widzę sensu używania tego "Steam'u" mimo tych promocji itp.

Nie każdy jest piratem ;) Czasem przyjemnie sobie pograć na multi, a na piracie tego nie zrobisz.

@top program jak program. Wolę origina, bo ma fajniejszą ikonkę no i na niego jest BF ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam zainstalowanego Steama a prawie wogólego nie używam go ale w sumie niekiedy są takie przeceny, że warto kupić bo jest okazja i mieć oryginalną grę.

Opublikowano

Nie używam go bo jest mi zbędny. ;)

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Nom, lubię. Bawiłem się 2 godziny jak zagrać w Left4Dead2 na piracie z kumplem no i mi nie wyszło. Pacze i co? Promocja L4D2 75%, 3 ojro z kawałkiem w przeliczeniu zapłaciłem ok. 15 zł, kumpel tak samo i możemy bez problemu w co-op'ie.cisnąć. Steam jest super!

Opublikowano

Promocje to tylko 1 plus bo jak kurwa neta nie man a cda daje np. dead island to wkurwiony jestem bo se nie pogram. steam bezuzyteczny bo updejty i inne gowna i trzeba czekac hujowe to

Opublikowano

Promocje to tylko 1 plus bo jak kurwa neta nie man a cda daje np. dead island to wkurwiony jestem bo se nie pogram. steam bezuzyteczny bo updejty i inne gowna i trzeba czekac hujowe to

Wolisz bez uptade'ów, ale z masą bugów, ta?

Opublikowano

sorry ale pisze z komy. nie lubie steama bo u mnie z netem kiepsko bywa i co ma mi pobrac 2 gb ? na huja jak dla mnie to robili bo promocje o kurwa ale super i nic wielkiego. konta paypal bank itp. i tak nie mam a takie kupowanie i pobieranie to głupie jest. juz wole do boleslawca do empika pojechac i gre sobie normalnie kupic i normalnie zainstalowac a nie zostawiac kompa na noc i jeszcze na 2 dzien sie pierdolic z updetami itp. jak dla mnie ten cały steam i te jego kopie np. uplay to mozna w pizdu n do afryki wyjebac bo ludzie ktorzy nie maja neta a cda, w biedronce jest np. fall out 4 i pisze jak byk steam wymagany to sie tylko wkurwiasz a nie cieszysz gra.

Opublikowano

sorry ale pisze z komy. nie lubie steama bo u mnie z netem kiepsko bywa i co ma mi pobrac 2 gb ? na huja jak dla mnie to robili bo promocje o kurwa ale super i nic wielkiego. konta paypal bank itp. i tak nie mam a takie kupowanie i pobieranie to głupie jest. juz wole do boleslawca do empika pojechac i gre sobie normalnie kupic i normalnie zainstalowac a nie zostawiac kompa na noc i jeszcze na 2 dzien sie pierdolic z updetami itp. jak dla mnie ten cały steam i te jego kopie np. uplay to mozna w pizdu n do afryki wyjebac bo ludzie ktorzy nie maja neta a cda, w biedronce jest np. fall out 4 i pisze jak byk steam wymagany to sie tylko wkurwiasz a nie cieszysz gra.

Ta, w empiku takie ceny, że szkoda gadać...

Opublikowano

Omg przecież można wyłączyć updat'y. Wasza logika... Poza tym zawsze macie pod ręką wszystkie aktualizacje, patche i nie musisz szukać po necie, a wolny net to już wasz problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...