Skocz do zawartości

Czy lubisz steam?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Nie używam i nie zamierzam. Jak chcę jakąś grę, program to torrenty i mam.. Nie widzę sensu używania tego "Steam'u" mimo tych promocji i innych okazji. Każda gra szybko mi się nudzi (wyjątkiem są stare tytuły [mam na myśli np. UT 99]) więc.. Wolę pobrać za darmo i przynajmniej na trochę mam grę.. A i tak gram w starsze gry więc rzadko zdarza mi się używać uTorrenta :P A multiplayer potrzebny mi jest tylko w UT 99 (akurat mam oryginalną płytkę..). W nowsze gry na multiplayer nie pykam.

A po drugie Steam kojarzy mi się tylko z komunikatorem głosowym ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Nie używam i nie zamierzam. Jak chcę jakąś grę, program to torrenty i mam.. Nie widzę sensu używania tego "Steam'u" mimo tych promocji itp.

Nie każdy jest piratem ;) Czasem przyjemnie sobie pograć na multi, a na piracie tego nie zrobisz.

@top program jak program. Wolę origina, bo ma fajniejszą ikonkę no i na niego jest BF ;)

674071459604241683421.gif

sorry ale pisze z komy. nie lubie steama bo u mnie z netem kiepsko bywa i co ma mi pobrac 2 gb ? na huja jak dla mnie to robili bo promocje o kurwa ale super i nic wielkiego. konta paypal bank itp. i tak nie mam a takie kupowanie i pobieranie to głupie jest. juz wole do boleslawca do empika pojechac i gre sobie normalnie kupic i normalnie zainstalowac a nie zostawiac kompa na noc i jeszcze na 2 dzien sie pierdolic z updetami itp. jak dla mnie ten cały steam i te jego kopie np. uplay to mozna w pizdu n do afryki wyjebac bo ludzie ktorzy nie maja neta a cda, w biedronce jest np. fall out 4 i pisze jak byk steam wymagany to sie tylko wkurwiasz a nie cieszysz gra.

sorry ale pisze z komy. nie lubie steama bo u mnie z netem kiepsko bywa i co ma mi pobrac 2 gb ? na huja jak dla mnie to robili bo promocje o kurwa ale super i nic wielkiego. konta paypal bank itp. i tak nie mam a takie kupowanie i pobieranie to głupie jest. juz wole do boleslawca do empika pojechac i gre sobie normalnie kupic i normalnie zainstalowac a nie zostawiac kompa na noc i jeszcze na 2 dzien sie pierdolic z updetami itp. jak dla mnie ten cały steam i te jego kopie np. uplay to mozna w pizdu n do afryki wyjebac bo ludzie ktorzy nie maja neta a cda, w biedronce jest np. fall out 4 i pisze jak byk steam wymagany to sie tylko wkurwiasz a nie cieszysz gra.

Ta, w empiku takie ceny, że szkoda gadać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Czy lubisz steam?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...