Multiman Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja nielubie bo nawet gry z cda musze pobierać aktualizować itp. nie nawidze tego i przez to nie lubie staema i tak samo jak ten ubisoftowy steam Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Steam jest dobry, czasami są takie promocje że hej! a aktualizować musisz, bo może jakiś ważny uptade, co naprawia dużo bugów? @edit Literówka. Odnośnik do komentarza
Ranchel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Steam się aktualizuje bo mogą wchodzić nowości do gier, które posiadasz. Steam jest spoko! :3 Odnośnik do komentarza
LubieZielone Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 steam to chyba najlepszy program na którym możesz posiadać gierki steam jest pierwszy na liście a za nim origin chyba ;p ps lubie steama mam na nim ponad 60 gierek Odnośnik do komentarza
.old Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie używam i nie zamierzam. Jak chcę jakąś grę, program to torrenty i mam.. Nie widzę sensu używania tego "Steam'u" mimo tych promocji i innych okazji. Każda gra szybko mi się nudzi (wyjątkiem są stare tytuły [mam na myśli np. UT 99]) więc.. Wolę pobrać za darmo i przynajmniej na trochę mam grę.. A i tak gram w starsze gry więc rzadko zdarza mi się używać uTorrenta :P A multiplayer potrzebny mi jest tylko w UT 99 (akurat mam oryginalną płytkę..). W nowsze gry na multiplayer nie pykam. A po drugie Steam kojarzy mi się tylko z komunikatorem głosowym Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty razy Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie używam i nie zamierzam. Jak chcę jakąś grę, program to torrenty i mam.. Nie widzę sensu używania tego "Steam'u" mimo tych promocji itp. Nie każdy jest piratem Czasem przyjemnie sobie pograć na multi, a na piracie tego nie zrobisz. @top program jak program. Wolę origina, bo ma fajniejszą ikonkę no i na niego jest BF Odnośnik do komentarza
Venti. Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mam zainstalowanego Steama a prawie wogólego nie używam go ale w sumie niekiedy są takie przeceny, że warto kupić bo jest okazja i mieć oryginalną grę. Odnośnik do komentarza
RahuKozak Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie używam go bo jest mi zbędny. QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB) Odnośnik do komentarza
Radioś :3 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Używam, ale wkurwiające są nieraz te ich konserwacje serwerów.Gram i mi rozłącza całego steama, wywala mi gre bo musze być online i staty się nie zapisują.Tak to jest git. Odnośnik do komentarza
Westable12 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jak dla mnie steam jest zajebisty Promocje czasem są szalone pewdiepie fan :3 Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nom, lubię. Bawiłem się 2 godziny jak zagrać w Left4Dead2 na piracie z kumplem no i mi nie wyszło. Pacze i co? Promocja L4D2 75%, 3 ojro z kawałkiem w przeliczeniu zapłaciłem ok. 15 zł, kumpel tak samo i możemy bez problemu w co-op'ie.cisnąć. Steam jest super! Odnośnik do komentarza
Multiman Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Promocje to tylko 1 plus bo jak kurwa neta nie man a cda daje np. dead island to wkurwiony jestem bo se nie pogram. steam bezuzyteczny bo updejty i inne gowna i trzeba czekac hujowe to Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Promocje to tylko 1 plus bo jak kurwa neta nie man a cda daje np. dead island to wkurwiony jestem bo se nie pogram. steam bezuzyteczny bo updejty i inne gowna i trzeba czekac hujowe to Wolisz bez uptade'ów, ale z masą bugów, ta? Odnośnik do komentarza
Multiman Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 sorry ale pisze z komy. nie lubie steama bo u mnie z netem kiepsko bywa i co ma mi pobrac 2 gb ? na huja jak dla mnie to robili bo promocje o kurwa ale super i nic wielkiego. konta paypal bank itp. i tak nie mam a takie kupowanie i pobieranie to głupie jest. juz wole do boleslawca do empika pojechac i gre sobie normalnie kupic i normalnie zainstalowac a nie zostawiac kompa na noc i jeszcze na 2 dzien sie pierdolic z updetami itp. jak dla mnie ten cały steam i te jego kopie np. uplay to mozna w pizdu n do afryki wyjebac bo ludzie ktorzy nie maja neta a cda, w biedronce jest np. fall out 4 i pisze jak byk steam wymagany to sie tylko wkurwiasz a nie cieszysz gra. Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 sorry ale pisze z komy. nie lubie steama bo u mnie z netem kiepsko bywa i co ma mi pobrac 2 gb ? na huja jak dla mnie to robili bo promocje o kurwa ale super i nic wielkiego. konta paypal bank itp. i tak nie mam a takie kupowanie i pobieranie to głupie jest. juz wole do boleslawca do empika pojechac i gre sobie normalnie kupic i normalnie zainstalowac a nie zostawiac kompa na noc i jeszcze na 2 dzien sie pierdolic z updetami itp. jak dla mnie ten cały steam i te jego kopie np. uplay to mozna w pizdu n do afryki wyjebac bo ludzie ktorzy nie maja neta a cda, w biedronce jest np. fall out 4 i pisze jak byk steam wymagany to sie tylko wkurwiasz a nie cieszysz gra. Ta, w empiku takie ceny, że szkoda gadać... Odnośnik do komentarza
alemamfaze Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 steam dobra rzecz. duzo promocji i od zajebu gierek Age is just a number Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Omg przecież można wyłączyć updat'y. Wasza logika... Poza tym zawsze macie pod ręką wszystkie aktualizacje, patche i nie musisz szukać po necie, a wolny net to już wasz problem. Odnośnik do komentarza
PigZombie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak lubie steam, lecz powili mnie zaczynaja denerwowac te updaty z ich strony :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.