Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałem zrobić serwer typu Real Life czyli Realne Życie . Chciałem się was spytać , komu by się taki tryb spodobał ??

Na serwerze były by śluby , za zabicie gracza w mieście zostałbyś przestępcą i groziło by Ci więzienie , oczywiście policja Cię szuka a nie tpa do więzienia ponieważ to Realne życie , banki , samochody (Jako MineCarty ^^) , firmy w których musisz starać się o przyjęcie do pracy bo inaczej nie zarobisz pieniędzy i będziesz bezdomny , chyba że złożysz wniosek o mieszkanie w bloku . Poprzez zarabianie pieniędzy można kupić sobię działkę , firmę a nawet własne miasto . Pomyślałbym również o narkotykach , ale z narkotykami by było juz trudniej zrealizować . Myślę że wam się pomysł spodoba . Pozdrawiam

P.S. Piszcie własne propozycje co do serwera :)

lf1q.jpg

Opublikowano

@UP To za malo ...

Potrzebowal bys z 5 ludzi do budowania map + z 2 technikow ktorzy od lat pisza swoje pluginy^^...

Bo na kupie nikt grac nie bedzie.

Opublikowano

Co do narkotyków,to jest plugin dzięki któremu można ćpać cukier ;)

Opublikowano

@up To musiałbym pomyśleć o zakazie hodowania trzciny :D A macie jakieś pomysły co do serwera i pluginów ? Bo nie chce robic odrazu tylko pokierować sie opiniami , nie chcę aby pieniądze poszły w błoto .

lf1q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...