CaTheRoN Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam , chciałem zrobić serwer typu Real Life czyli Realne Życie . Chciałem się was spytać , komu by się taki tryb spodobał ?? Na serwerze były by śluby , za zabicie gracza w mieście zostałbyś przestępcą i groziło by Ci więzienie , oczywiście policja Cię szuka a nie tpa do więzienia ponieważ to Realne życie , banki , samochody (Jako MineCarty ) , firmy w których musisz starać się o przyjęcie do pracy bo inaczej nie zarobisz pieniędzy i będziesz bezdomny , chyba że złożysz wniosek o mieszkanie w bloku . Poprzez zarabianie pieniędzy można kupić sobię działkę , firmę a nawet własne miasto . Pomyślałbym również o narkotykach , ale z narkotykami by było juz trudniej zrealizować . Myślę że wam się pomysł spodoba . Pozdrawiam P.S. Piszcie własne propozycje co do serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widomski1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 to do tego musiałbyś zatrudnić dobrego gościa co umie robić pluginy nieregulaminowa sygna/eryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chepsterek1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @UP, no co ty... są pluginy to wszystkiego poszczególnego opisu który autor podał.. no fajny by był, tylko musi być na prawdę fajnie wykonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bukkit++ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @UP To za malo ... Potrzebowal bys z 5 ludzi do budowania map + z 2 technikow ktorzy od lat pisza swoje pluginy^^... Bo na kupie nikt grac nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Co do narkotyków,to jest plugin dzięki któremu można ćpać cukier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaTheRoN Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @up To musiałbym pomyśleć o zakazie hodowania trzciny A macie jakieś pomysły co do serwera i pluginów ? Bo nie chce robic odrazu tylko pokierować sie opiniami , nie chcę aby pieniądze poszły w błoto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaŁyJa Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hm, a może tak coś unikalnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.