Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakie gry pogram na tym kompie ?

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor: Pentium 2 300 mhz

Ram: 193 mb

Karta Graficzna: jakaś tam nvdia 32 bity

Dysk HDD: 30 gb

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

saper

a pójdize mi wiedzmin 3 ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

No kurde założe się że to jest troll .. Zamiast się pytać to mógłbyś użyć mózgu i pomyśleć że na takim syfnym sprzęcie żadna dobra gierka ci nie wejdzie.. Chyba tylko Super Mario Bros..

nostaleh.png
Opublikowano

No kurde założe się że to jest troll .. Zamiast się pytać to mógłbyś użyć mózgu i pomyśleć że na takim syfnym sprzęcie żadna dobra gierka ci nie wejdzie.. Chyba tylko Super Mario Bros..

Ok close. a i poszedł mi wacraft 3 na full detalach :D Psypadek ? nje sondze ;_;

Mój pro złomek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...