MojePoleOjBoze Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Chciałem pograć od nowa w metina. Pobrałem GF live i pobrałem metina Gdy sie już pobrał GF sie wyłaczył i teraz nie chce sie włączyć POmoże ktoś? *Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaydomGame Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Może masz go na pasku? Jezli nie to sprawdz czy nie masz procesu odpalonego w tle. Mozesz tez odpalic metina bez gfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Metin się zainstalował? Czy tylko pobrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nakou Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 moze antywirus blokuje spróbuj wyłaczyć antywirusa i wtedy uruchom gre. jak niepomoze to zrób tak uruchom metina ( do okienka patchera ) tam gdzie jest 'Rozpocznij grę' w dolnym prawym rogu monitora masz takaikonke z metinem to wyłącz ją i uruchom metina jeszcze raz. JAKIEGO MASZ WINDOWSA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Próbuj instalować ponownie lub wyczyść komputer z tego i pobierz prosto z stronki metin2.pl clienta gry i zainstaluj na innej partycji. Sprawdź czy pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.