AmyLay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pomozcie prosze, wyskakuje mi wirus a potem coś się aktualizuje ale sie wylacza, gdy wlaczam pisze Wersja tego pliku nie jest zgodna z wersja sytemu Windows...Jak jako administrator odpale to pisze ze nie znaleziono tego pliku...; Prosze pomozcie!BoL Odnośnik do komentarza
NexyIki Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pobierz jeszcze raz i odpalaj z wyłączonym Antywirusem (lub dodaj do wyjątków). Odnośnik do komentarza
AmyLay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Robiłam tak, wyłączyłam ale to nic nie dało. Odnośnik do komentarza
PrestoneK Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wylacz antywirusa, mnie tam to pomoglo . Odnośnik do komentarza
AmyLay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Tylko wiesz mam takiego antywira, że nawet jak go wyłącze to on wykryje wirusa... Odnośnik do komentarza
Vertoi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 to go zmień, albo podaj nazwe :P jaki masz system ? podobno bol na XP nie działa. Odnośnik do komentarza
AmyLay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ok działa, a jak już wszystko ustawie to mam włączyć teraz lola czy co? Odnośnik do komentarza
Vertoi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 tak, bol sam wykrywa lola. powinien wyskoczyc na dole po prawej dymek "BoL sucessfully injected" przy przechodzeniu do ekranu ładowania (po wybraniu champow) zaznacz inject bol i wybierz wersję Latest. Odnośnik do komentarza
AmyLay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ale co to jest, bo mam jakieś zielone kółko o co chodzi? Powie mi ktoś? Odnośnik do komentarza
Vertoi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 wokoło postaci? niektóre skrypty mają funkcje pokazująca zasięg twojego skilla (wybranego przez tego, kto pisał skrypt). przytrzymaj shift i poszukaj draw circles w opcjach - następnie to wyłącz, jeśli nie będzie takiej opcji to po prostu to ignoruj :P Odnośnik do komentarza
AmyLay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ale ja musze grać i wszystko robić bo to samo nic nie robi? Nawet mi wywaliło lola jak padlam... I jeszcze jak daje Recconect to wywala mi lola!!! Odnośnik do komentarza
Vertoi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 spróbuj inny skrypt, albo odznacz zoom hack oraz extra awarness jeśli masz zaznaczone w bolu. ktorego skryptu zuywasz? Odnośnik do komentarza
AmyLay Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Tego co tam był na Annie. Odnośnik do komentarza
Vertoi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 spróbuj inny skrypt tak jak napisalem, na przykład SAC plugin do niej, może ten, którego uzywasz ma błędy w kodzie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.