Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta graficzna do tego kompa

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka karta graficzna do tego kompa?

Procesor: Intel pentium dual core 2.66 ghz

Ram: 2gb ddr2

Płyta gówna: Foxconn G31MX Series

Zasilacz: Jakas Delta 300W

Karta Graficzna: Ati Radeon HD 4350 Wersja 1gb ram

I teraz jaką maxymalną karte do tego kompa dac ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

a procek też zmieniać ? :P

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

LGA 775 , jeśli wiem, to mało dobrych procesorów jest na 775. Lepiej złożyć już nowy komputer. Nie opłaca Ci się wymieniać płyty, musiałbyś od razu procesor i ram wymienić, czyli wszystko. Lepiej uzbieraj jakąś kwotę i napisz na forum, ile masz kasy, a my na pewno pomożemy złożyć Ci komputer.

Opublikowano

LGA 775 , jeśli wiem, to mało dobrych procesorów jest na 775. Lepiej złożyć już nowy komputer. Nie opłaca Ci się wymieniać płyty, musiałbyś od razu procesor i ram wymienić, czyli wszystko. Lepiej uzbieraj jakąś kwotę i napisz na forum, ile masz kasy, a my na pewno pomożemy złożyć Ci komputer.

A karta wejdize na 100% ?? a na tej karcie w jakie gry pogram na ultra lub wysokie ?

Mój pro złomek:

Opublikowano

Jakby nie licząc małej ilości ram i słabego procesora, to tak xD. dokup z 2 gb ram jeszcze i powinieneś w bf'a na przykład pograć na wysokich bez problemów.

A jak z dota 2 i starcraft 2 ? bo te gry doporowadzają mnie do orgazmu strasznie sie mi podobają :D

Mój pro złomek:

Opublikowano

Hmm. Patrząc na wymagania star craft 2

Procesor: Intel Core 2 Duo
    RAM: 4 GB
    NVIDIA GeForce 9600M GT lub ATI Radeon HD 4670 i lepsze

A patrząc na dote 2

Intel Core2Duo @ 3.0 GHz or AMD Athlon 64 X2 4800 lub lepsza
 	2GB
 	512MB, nVidia GeForce GT 240 lubATI Radeon 5670 lub lepsza

Spokojnie pójdzie Ci wszystko na najwyższych, lecz nie nastawiaj się, że tylko w to będziesz grac ;x

Opublikowano

Akurat w bf3 nie na takim pentiumie ;p

Ale w dote i starcrafta da radę.

Jakie detale

Mój pro złomek:

Opublikowano

Patrząc na wymagania to tak średnie albo średnie z najwyższymi wymieszać. Ten Pentium to wąskie gardło w twoim kompie, ale da rade zagrać w większość gier.

graphic.png

Opublikowano

Zależy jaki masz budżet. Na twoim miejscu wymieniłbym zasilacz na fortrona 450W ( na allergo wyrwiesz za 80zł ), kartę na coś pokroju 4870 / 5770 / 6770 , a jeżeli chcesz procesor wymienić to jakiegoś quada np 9300 + przyda się do niego jakieś chłodzenie np spartan.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Patrząc na wymagania to tak średnie albo średnie z najwyższymi wymieszać. Ten Pentium to wąskie gardło w twoim kompie, ale da rade zagrać w większość gier.

Jak ja w starcrafta na srednich teraz gram o.O

Mój pro złomek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...