Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Solar S26 Ubijanie Ripa

DanielP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram na solarze mam 75 lv Sura WP

Skile:Ostrze M7 Zbroja M7 Strach M6 Wir M2.Planuję ubić rip

.Pytanie jest czy dam rade

Ataku mam 1k

15% do PŻ

800 Defa

70% na kryta

11.5k pż

80% DT

błogo 35%

odbicie 50%

Bić chcę na poli gdy miałem 50% na krytyka nie udało mi się tego dokonać (hity po 8k) czy mając 70/75% na kryta dam rade?

Opublikowano

Ile masz % na nieumarłe? Zależy od Twojej taktyki bicia.Myslę,że dasz radę tą postacią,jeśli dobrze się za to zabierzesz.

Napisał, że 80% -.- czytać się naucz.

ZjaranaPanda

Opublikowano

@4xUp - Skille na poli nie są ważne.Chyba,że odbugujemy ostrze.

Co do tematu,właśnie,biłeś z ostrzem?

"Włączasz ostrze, zmieniasz sie w marma, dajesz sobie z dowodzenia zwiekszenie ataku i masz odbugowane ostrze tzn. walisz tyle ile powinieneś. Jak ostrze gaśnie to znow sie buguje,ale Ty dajesz sobie zwiekszenie ataku z dowodzenia i znow odbugowujesz"

Opublikowano

Mam pytanie trochę z innej beczki mam wody dok(10% na krytka)jeśli zrobie jescze rosy na kryta będzie się to sumowało?

Tak, rosy z sokami sumują się.

@Topic:

Po co ci def i odbicie na Ripera?

Opublikowano

UP nie mówiłem ,że jest potrzebny,ale i tak napisałem.ok czyli wyciągne jakieś 80/85% na kryta.Idę dziś na tego ripera narazie proszę zostawić temat otwarty mogę jescze o coś pytać

Opublikowano

Riper 00:58 został ubity z wilka pod ścianą mając hity 4k z krytyka(80%)bilem około 4 minut.Jak widać połowa osób tutaj nigdy nie biła ripa dzięki wam za wskazówki (tym co się znają)

Opublikowano

Po 8K biłem na Poli z czarowanym ostrzem z wilka jest owiele szybciej nie wiem co tu jest dziwnego ;)

PS biłem go bez trucia ;)

Aha i jescze jedno,gdybyś czytał posty to wiedziałbyś,że bijąc na poli miałem 50% na krytyka bijąc z wilka wyciągłem 80%

Temat można close dzięki tym nieliczynym ,którzy wgl widzieli na oczy ripera;>.

UP zacznij czytać posty,nie ładnie tak sobie nabijać posty ,żeby one jescze jakiś sens miały^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...