Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyceny kont

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. 3010pkt lvl 60 hacki Tylko Drift Hack na koncie posiadam 30 aut miejsca w garażu 350,posiadam malowane samochody np. na porsche mam Batmana Logo albo inne także ciekawe Vinly i na pewno nie łatwe do zrobienia, hmm dzień Diamentowy 293 Server Chicana EU Nick MALKORKI, Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witam. 3010pkt lvl 60 hacki Tylko Drift Hack na koncie posiadam 30 aut miejsca w garażu 350,posiadam malowane samochody np. na porsche mam Batmana Logo albo inne także ciekawe Vinly i na pewno nie łatwe do zrobienia, hmm dzień Diamentowy 293 Server Chicana EU Nick MALKORKI, Pozdrawiam Wszystkich

20zł.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć na ile można wycenić moje konto ;)

http://www.nfstimes.com/nfsw/pc/HOTPURSUIT51

Specjalne tablice i neony z okazji 2 roku gry w paru samochodach, 71 dzień poszukiwań skarbów, 3370 pkt. kierowcy, 60+ samochodów, ponad 100 miejsc na samochody oraz kilka samochodów, które są aktualnie niedostępne ;)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć na ile można wycenić moje konto ;)

http://www.nfstimes.com/nfsw/pc/HOTPURSUIT51
Specjalne tablice i neony z okazji 2 roku gry w paru samochodach, 71 dzień poszukiwań skarbów, 3370 pkt. kierowcy, 60+ samochodów, ponad 100 miejsc na samochody oraz kilka samochodów, które są aktualnie niedostępne ;)

45zł

HB5fLf7.png

Opublikowano

Porsche Carrera GT ponad 7 tys km/h? Rozumiem ,że ultrasy czynią cuda ale to chyba lekka przesada :O 0 zł. A szkoda ,bo masz kilka wozów za boosty i to niezłych.

Nawet jeśli chiterskie, to auta za SB dadzą mu parę złotych, ja bym obstawił że dostanie max dychę na farcie, byłoby więcej ale staty psują, nie tak jak RRBrygada mówi, ale jednak.

btw. Pilnuj się żeby ci nie zaczęli konta sprawdzać bo zostaniesz z banem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...