Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki chcecie Plugin ?

YoYoDj

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

OK sory ze sie tak dlugo nie odzywalem ale myslalem ze ten temat jest juz dawno zamknety ale ok skoro jest czynny i tyle odpowiedzi wracajac do pluginow podobaja mi sie pomysly :

damianq20

ziomusCZW

Karolina_666

Postaram sie cos zmajstrowac jak cos napisze to poinformuje was w linku do tematu o opisie pluginu i do linku na bukkita sorry za ć ę ą itp ale nie uzywam polskich znakow jestem przyzwyczajony z gier

Opublikowano

Zrób plugin na gildie taki sam jak u skkf, gościu wtedy z pewnością bedziesz najlepszym i ulubionym dev userem wielu ludzi majacy serwer.

A jeśli nie chcesz to możesz zrobić plugin na Hardocre, najlespzy w polsce z message i nie majaca takich bugów:
np. Gracz kupa dostal bana bo zmarl, weszedl pod nick KuPa i moze grac
i nie ma buga z message po banie "Admin ma zawsze racje"

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Zrób plugin na gildie taki sam jak u skkf, gościu wtedy z pewnością bedziesz najlepszym i ulubionym dev userem wielu ludzi majacy serwer.

A jeśli nie chcesz to możesz zrobić plugin na Hardocre, najlespzy w polsce z message i nie majaca takich bugów:

np. Gracz kupa dostal bana bo zmarl, weszedl pod nick KuPa i moze grac

i nie ma buga z message po banie "Admin ma zawsze racje"

Zastanowie sie

Opublikowano

I jak napisałeś już jakiś plugin bo nie widzę ani jednego...

1. Nie bylo mnie w temacie 1 miesiac prawie bo myslalem ze temat zamkniety

2. Plugin sie nie napisze w 1 tydzien to zalezy od wielkosci pluginu i jego rozserzenia

3. Dopiero wczoraj przeczytalem wszystkie odpowiedzi do tego tematu wiec jestem zaskoczony

Opublikowano

1. Podaliscie duzo pluginow jakie mam zrobic ale 80% takich co podaliscie istnieje jeslij chcecie nazwy ich to piszcie na pw

2. Lipa poniewaz gdy napisalem 2 tematy o pluginach otrzymalem 40 pare podan o prace czy bede pracowac na ich serwerach Niestety musialem wiekszosci odmowic przyjalem tylko 1 oferte i tam tworze pluginy.

3. Pracuje na tamtym serwerze i tworze pluginy na ich zyczenie wiec .... Jeslij chcecie mnie tam odwiedzic to mozecie tam zajrzec Nie wiem czy to jest odpowidnie miejsce zeby sie zareklamowac bo to nie jest dzial do reklamowania serwer ale jeslij narusze zasady forum To mocno przepraszam Jeslij chcecie mozecie zajrzec na ten serwer

Nie bede sie rozpisywal na jego temat sami go ocenicie i wyrazicie ocene Zapraszam serdecznie

s144.csrv.pl:23004

Wkrotce moze sie zmienic ip

I pamietajcie jeslij chcecie te pluginy co napisaliscie piszcie na pw dam wam ich nazwy

Sorry ze nie pomoglem ale czasu nie mialem i szkola oraz ogarnianie pozostalych serwer wiec zapraszam i czesc sorry za orto ale nie uzywam polskich znakow przyzwyczajenie z gier :D

Wiem co wiele osob na moj temat teraz napisze ale sorry albo pomysli :(

Opublikowano

1. Podaliscie duzo pluginow jakie mam zrobic ale 80% takich co podaliscie istnieje jeslij chcecie nazwy ich to piszcie na pw

2. Lipa poniewaz gdy napisalem 2 tematy o pluginach otrzymalem 40 pare podan o prace czy bede pracowac na ich serwerach Niestety musialem wiekszosci odmowic przyjalem tylko 1 oferte i tam tworze pluginy.

3. Pracuje na tamtym serwerze i tworze pluginy na ich zyczenie wiec .... Jeslij chcecie mnie tam odwiedzic to mozecie tam zajrzec Nie wiem czy to jest odpowidnie miejsce zeby sie zareklamowac bo to nie jest dzial do reklamowania serwer ale jeslij narusze zasady forum To mocno przepraszam Jeslij chcecie mozecie zajrzec na ten serwer

Nie bede sie rozpisywal na jego temat sami go ocenicie i wyrazicie ocene Zapraszam serdecznie

s144.csrv.pl:23004

Wkrotce moze sie zmienic ip

I pamietajcie jeslij chcecie te pluginy co napisaliscie piszcie na pw dam wam ich nazwy

Sorry ze nie pomoglem ale czasu nie mialem i szkola oraz ogarnianie pozostalych serwer wiec zapraszam i czesc sorry za orto ale nie uzywam polskich znakow przyzwyczajenie z gier :D

Wiem co wiele osob na moj temat teraz napisze ale sorry albo pomysli :(

To ja tu chcialam sprawdzic czy umiesz pisac plugi a ty sie poddales.. ech :D To teraz nie wiem czy umiesz dobrze, srednio, czy jestes jak Fush

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• 1 rok później...
Opublikowano
Nie widziałem jeszcze takiego pluginu na tym forum.

Bany za śmierć

- możliwość ustawienia na ile minut ban za śmierć

- możliwość wyłączenia banów dla danej rangi za pomocą permissi

- możliwość ustawienia na ile minut ban za śmierć dla vip

- plik z lista banów za  śmierć

- możliwość ustawienia ilości sekund na pożegnanie

- możliwość ustawiania wiadomości zbanowania

Po śmierci gracz ma 10 sekund na pożegnanie się

a po 10 sekundach dostaje czasowego bana za śmierć

Gdy próbujemy wbić na serwer wyświetla się informacja:

Masz bana za śmierć : (godzina do której ma bana)

Pomogłem ? liczę na Like !

14iq0zn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...