Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Game Guard

rolfik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie gdy odpalam gre pogram jakieś 5min i wyskoczy mi komunikat " komunikacja z programem game guard nie powiodla sie" i gdy nacisne Potwierdź (tylko taki przycisk jest) gra sie wyłączy.

Chciałbym sobie bardzo pograc w tą gre lecz jeżeli nie bedzie sposobu aby naprawić ten problem to bede zmuszony do usunięcia gdyż nie chce mi sie bawić w włączanie gry pograć 5min i odnowa ją włączać.

Dzięki za wszystkie pomocne odpowiedzi.

Opublikowano

zainstalowalem net 4.0 i nadal to samo folder game guide tez usunolem lecz nadal wyskakuje ten komunikat. Sprobuje jeszcze usunac i od nowa zainstalowac gre lecz jezeli to nie pomoze bede musial sie pozegnac z gra i poszukac innej ;/

Opublikowano

Powiem tak.. Tu prawdopodobnie przyczyną są same serwery rappelza komunikujące się z guardem.. Sam mam ten problem jest to irytujące no ale co zrobić.. Trzeba czekać może jakaś aktualizacja pomoże.. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...